Garanti Bankası’ndan Sabit Faizli Konut Kredisi!

Ev sahibi olmak isteyenlere nakit desteği vermek için Garanti Bankası konut kredisi sunuyor.

Garanti Bankası’nın sunduğu konut kredisi faiz oranları yüzde 1,25’ten başlıyor. Uygun faizli konut kredisi desteği veren banka, müşterilerinin aylık net gelirlerine en uygun ödeme planlarını düzenliyor, müşterilerine destek oluyor, kolaylıklar sağlıyor. Sabit faizli konut kredisi imkanı sağlayan Garanti Bankası, 20 yıla kadar ödeme imkanı veriyor. Bireyler 20 yıl kadar uzanan ödeme imkanları ile hem taksitleri değişmeden hem de taksitleri değişip, kendilerinin belirleyebileceği konut kredisi ödeme planları düzenleyebiliyorlar.

Garanti Bankası konut kredisi başvurusu yapmak için banka şubelerinin ziyaret edilmesi gerekiyor. Başvurusu sırasında başvuruda bulunacak bireyin kendi T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanını, aylık gelir dokümanlarını, ikametgah adresinin teyiti için belge ile birlikte satın alınaın evin tapu fotokopisi isteniyor. Satın alınan evin yüzde yüzlük değeri kadar kredi verilmiyor. İlk aşamad ev eksper tarafından değerlendiriliyor ve ekspertiz raporu çıkarılıyor. Ekspertiz raporunda belirtilen evin değerinin yüzde 80’i kadar kredi veriliyor.

Örneğin; 100.000 TL değerinde bir ev almak istediğiniz zaman 80.000 TL konut kredisi alabilirsiniz. Bunun için kenarda birikmiş bir miktar paranızın olması daha rahat bir dönem geçirmeniz için önemlidir.

Garanti Bankası konut kredisi faiz oranları 15 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mortgage/mortgage_urunleri/sabit_faizli.page?gbid2=200568#calcContent3=UID1861e99

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.