Garanti’den Düşük Faizli 125.000 TL Konut Kredisi!

Garanti Bankası, hayalini kurduğunuz eve düşük maliyetler eşliğinde sahip olabilmeniz adına oldukça avantajlı bir konut kredisi ürünü sunuyor.

Garanti Bankası, Garanti Mortgage ürünü sayesinde kira öder gibi ev sahibi olmanıza olanak sağlıyor. Düşük faiz oranları eşliğinde çekeceğiniz konut kredisi ürünü için 120 ay vade seçeneği imkânı sunan Garanti Bankası, ödemelerinizi bütçenize özel olarak planlamanıza olanak sağlıyor.

Garanti Bankası’ndan konut kredisi çekmek için yanınıza nüfus cüzdanınızı, gelir belgenizi, ikâmet adresinizi gösteren bir belgeyi ve satın alacağınız konuta ait tapu fotokopisini alarak size en yakın Garanti şubesinden konut kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi vade süresi boyunca hayat sigortası ve zorunlu deprem sigortası uygulaması yapan banka, kredi teminatı olarak satın alınacak konut üzerine ipotek tesisi gerçekleştiriyor. Banka, kredi başvurusu aşamasında ön kefil talebinde bulunmuyor.

Garanti Bankası 125.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Garanti Bankası satın alacağınız konutun ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisi sunuyor. 125 bin Türk Lirası tutarındaki bir konut kredisi başvurusu yapmanız halinde ekspertiz değeri, kredi tahsis ücreti gibi tüm masrafların içerisinde olduğu bir ödeme planı oluşturulurken, 120 ay vadeli ödeme planında bankanın uyguladığı aylık sabit konut kredisi faiz oranı yüzde 1,27’ye tekabül ediyor.

Bu ödeme planı kapsamında aylık yapılacak kredi ödemesi 2 bin 35,10 Türk Lirası olurken, toplam yapılacak geri ödeme miktarı 244 bin 212 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 25 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mortgage.page

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.