Garanti’den Düşük Maliyetli 8.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti Bankası, nakit sıkışıklıklarını çözüme kavuşturabilmek adına 48 aya kadar taksitlendirilebilen avantajlı bir ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor.

Garanti Bankası hem internet bankacılığı üzerinden, hem Garanti Bankası müşteri hizmetlerini arayarak, hem de size en yakın Garanti Bankası şubesini kredi başvurusunda gerekli belgeleri yanınızda bulundurarak ziyaret edip, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmanıza olanak sağlıyor.

Garanti Bankası, ödeme planlarını kişiye özel olarak hazırlıyor. Banka, kredi başvurusu yapan kişinin sahip olduğu gelir miktarına, hane halkında kişi başına aylık düşen gelir miktarına ve çekilen kredi miktarına göre avantajlı ödeme planları sunuyor.

Garanti Bankası’ndan 8.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Garanti Bankası’ndan çekeceğiniz 8 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için;

  • 18 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturursanız aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,89 olup, aylık yapılacak ödeme miktarı 546,27 Türk Lirası’na, toplam yapılacak geri ödeme miktarı ise 9 bin 832,94 Türk Lirası’na,
  • 24 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturursanız aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,89 olup, aylık yapılacak ödeme miktarı 435,92 Türk Lirası’na, toplam yapılacak geri ödeme miktarı ise 10 bin 462,11 Türk Lirası’na,
  • 36 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturursanız aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,89 olup, aylık yapılacak ödeme miktarı 327,53 Türk Lirası’na, toplam yapılacak geri ödeme miktarı ise 11 bin 791,10 Türk Lirası’na,
  • 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturursanız aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,84 olup, aylık yapılacak ödeme miktarı 271,98 Türk Lirası’na, toplam yapılacak geri ödeme miktarı ise 13 bin 54,66 Türk Lirası’na denk geliyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 12 Nisan 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/ihtiyac-kredisi-kampanyasi.page?gbid2=

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.