Garanti’den Hızlı 20.000 TL Taşıt Kredisi!

Garanti Bankası, otomobil sahibi olmak isteyen ancak bu kapsamda yeterli tutarda nakit parası olmayanlara anında taşıt kredisi imkanı sunuyor.

Garanti Bankası anında taşıt kredisi faiz oranları müşterilerin 0 km araç ya da 2. el araç almalarına göre değişkenlik göstermiyor. Her ikisi için de yüzde 1,55 oranında faiz uygulayan banka, yine alınan kredinin tutarına ya da vade süresine göre de değişkenlik yapmıyor.

48 ay vadeli taşıt kredisi sunan Garanti Bankası, kredi kullanımı ile kefil talep etmiyor. Ancak kredi değerlendirmesi sonrasında müşteri özelinde kefil istenebiliyor.Kefil istenmesi halinde de bankanın kredi dahilinde müşterilerinden istediği belgelerin kefillerin de getirmeleri gerekiyor.

Anında taşıt kredisi başvurusu bankanın şubelerinden yapılıyor. Başvuru sırasında kişilerden satın alacaklara ara ait belgeler ile birlikte nüfus cüzdanları, gelir belgeleri ve gerekli görülmesi durumunda ikametgah belgesi isteniyor. Gelir belgesi kişilerin çalışma durumlarına göre değişiklik gösteriyor. Eğer kişiler ücretli çalışanlarsa bordro ya da gelir yazılarını, emeklilerse emekli belgelerini, şahıs şirketi sahibilerse firma belgelerini, sermaye ortağıysalar yine firma belgelerini, kira geliri sahibilerse kira belgelerini, çiftçilerse de çiftçi belgelerini getirmeleri gerekiyor.

20.000 TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı

Garanti Bankası’ndan 4 yıl vadeli ödeme planı ile 20 bin TL taşıt kredisi alan kişilerin yüzde 1,55 oranında faiz uygulanması durumunda aylık ödeyecekleri kredi taksit tutarı 633,60 TL olarak hesaplanmaktadır. Vade sonunda ödenecek toplam tutarın hesabı ise 30 bin 412,86 TL olmaktadır.

Garanti Bankası taşıt kredisi faiz oranları 30 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/oto_kredisi.page

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.