Garanti’den İlk Defa Kredi Alacaklar için İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Garanti Bankası’ndan önceki dönemlerinde hiç kredi almamış, ilk kez kredi alacaklara banka kredi kampanyası düzenledi.

İlk Kredim Kampanyası 48 aya varan vade seçenekleri ile sunuluyor. Faiz oranları ise kredi notuna göre değişiyor. Faiz oranları ise sırası ile yüzde 1,51, yüzde 1,56 ve yüzde 1,66 olmaktadır.

Kampanya kapsamında tahsis cüreti, vergi ve sigorta ücretleri alınıyor. Tahsis ücreti kredinin yüzde 0,5’i olmaktadır. Bu ücrete yüzde 5 oranındaki BSMV dahil edilmiyor. Sigorta ücretleri kişilerin aldıkları kredi miktarına, kredi vadesine, müşteri yaşına, cinsiyetine gibi özelliklere göre değişiyor. Yıllık maliyet oranı diye tanımlanan efektif yıllık faiz oranına sigorta ücretleri dahil edilmeden hesaplanıyor. Kredinin toplamdaki maliyeti sadece kredi taksitleri ile tahsis ücretinden oluşuyor.

İlk Kredim Kampanyası başvurusundan tüm müşterilerden gelir belgesi, SGK web belgesi yahut gelir yazısı, kamu çalışanlarından kamu çalışanı olduklarına dair kimlik, emeklilerden emekli olduklarına ilişkin belge, tüm müşterilerde ise nüfus cüzdanı ve ikametgah belgesi isteniyor. Faiz oranları piyasadaki faiz değişimlerinden etkilenmiyor. Ancak bankanın faiz oranları değiştirmek hakkı mevcuttur.

10.000 TL İlk Kredim Finansmanı Ödeme Planı

48 ay vadeli 10 bin Türk Lirası için yüzde 1,66 faiz uygulandığı zaman aylık kredi taksidi 325,49 Türk Lirası oluyor. Tahsis ücreti 50 Türk Lirasıdır. Geri ödenecek toplam kredi miktarı ise 15 bin 675,96 Türk Lirasına tekabül eder. Yıllık maliyet oranı yüzde 27,0915’tir.

Garanti Bankası ilk kredim kampanyası faiz oranları 20 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/ilk-kredi.page

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.