Garanti’den İlk Kez Kredi Alacaklara Özel Kampanya! 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Garanti Bankası, kendi bankasından ilk kez bireysel harcamaları için finansman temin eden kişilere özel kredi kampanyası düzenlendi.

İlk Kredim adı altında uygun faiz oranları ile avantajlı ödeme planları ile ihtiyaç kredisi sunan Garanti Bankası, 48 ay yani 4 yıla kadar uzanan çeşitli ödeme planları sunmaktadır.

İlk Kredi Kampanyası için uygulanan faiz oranları yüzde 1,56, yüzde 1,66 ve yüzde 1,76’dır. Faiz oranları hem alınan kredinin tutarına hem de kişilerin findeks kredi notuna göre değişiklik göstermektedir.

Kredinin teminatı kapsamında banka kişilerin kredi geri ödemelerinde hayat sigortası yaptırmalarını istemektedir. Hayat sigortası ücretinin hesaplaması ise kişilerin yaşlarından cinsiyetlerine, aldıkları kredinin tutarından düzenlenen ödeme planının süresine bağlı olarak farklılık göstermektedir.

Düzenlenen kredi kampanyasının başvurusu ise banka şubelerinden yapılmaktadır. Banka şubeleri haricinde başvuru kanalı bulunmamaktadır. Kişilerin başvuru esnasında ise T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikamet belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

10.000 TL İlk Kredi Kampanyası ve Ödeme Planı

Garanti Bankası İlk Kredim Kampanyası kapsamında 48 ay vadeli ödeme planı ile 10 bin TL finansman temin eden kişilerin aylık kredi ödemesi yüzde 1,76 oranında faiz uygulandığı zaman 333,49 Türk Lirası olmaktadır. Söz konusu kampanya için 50 Türk Lirası tutarında kredi tahsis ücreti alınıp, ortalama sigorta ödemesi ise 177,50 Türk Lirası olmaktadır. Yıllık maliyet oranı yüzde 28,9017’ye tekabül edip, kredi sonunda ödenecek toplam tutar ise 16 bin 60,36 Türk Lirası olmaktadır.

Garanti Bankası İlk Kredim kampanyası faiz oranları 26 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/ilk-kredi.page

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.