Günde 10 TL’ye 10.000 TL Kefilsiz, Anında Kredi Yapı Kredi’den!

Yapı Kredi Bankası, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerinin ihtiyaçlarını ertelememeleri için hem hafta içleri hem de hafta sonları başvuru yapabilecekleri anında kredi imkanı sağlıyor.

Anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen ve kampanya kapsamında uygun faiz oranları uygulayan banka, 4 yıla kadar uzanan ödeme imkanları sağlıyor. Yapı Kredi Bankası, anında ihtiyaç kredisi faiz oranları  1,33 olarak belirlenip, sabittir. Söz konusu kampanyanın kredi üst limiti 10 bin TL olup, 10 bin TL’den daha yüksek tutarda kredi alınamamaktadır.

Yapı Kredi anında kredi başvurusu bankanın mobil uygulaması ile internet bankacılığı kanalından yapılmaktadır. Müşterilerin kredi başvurusu için banka şubelerine gitmelerine gerek olmayıp, yine kredinin değerlendirilmesi ve onaylanması durumunda da yine banka şubelerine gitmeden anında hesaplara finansman yatırılmaktadır.

Düzenlenen kredi kampanyasının son başvuru tarihi 31 Aralık 2017 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra kampanya iptal edilecektir.

10.000 TL Anında Kredi

Yapı Kredi Bankası’nın 31 Aralık tarihine kadar geçerli olan ihtiyaç kredisi kampanyasından 4 yıl vadeli 10 bin TL tutarında finansman temin eden kişilerin aylık kredi taksit ödemesi 299,80 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. Vade sonunda ödenecek toplam tutar 14 bin 390,40  Türk Lirası olup, sigorta hariç aylık maliyet oranı ise yüzde 21,2814’e tekabül etmektedir.

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası faiz oranları 29 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/99527

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.