Günde 8 TL’ye 7.500 TL İhtiyaç Kredisi HSBC Bank’ta!

İngiltere merkezli olan ve Türkiye’nin hemen hemen yer şehrinde şubesi bulunan HSBC Bank, avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranlarıyla tüm nakit ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturabilecek bir kampanya sunuyor.

HSBC Bankası uygun maliyetler eşliğinde ihtiyaç kredisi temin etmenize olanak sağlıyor. Banka 3 aydan, 48 aya kadar vade seçenekleri sunulmasına olanak sağlıyor. Kefilsiz ihtiyaç kredisi temin etmek isteyenlere aylık yüzde 1,52’den başlayan faiz oranlarıyla kredi sunan banka, düşük masraflar eşliğinde en az maliyetle kredi çekilmesine yardımcı oluyor.

Banka, internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden yapılan kredi başvurularını kabul ediyor. Aynı zamanda ihtiyaç kredisi başvurusunda gerekli belgeleri yanınızda bulundurarak, size en yakın HSBC Bankası şubesinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu aşamasında yanınızda bulundurmanız gereken belgeler ise nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikâmet adresinizi gösteren belgeler oluyor.

HSBC Bankası 7.500 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

HSBC Bankası’ndan 48 ay vade seçeneğiyle çekeceğiniz 7 bin 500 Türk Lirası tutarındaki ödeme planı için bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,55 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 237,60 Türk Lirası’na denk geliyor. 48 ay vade süresi sonunda toplam yapılacak geri ödeme miktarı ise 11 bin 404,8 Türk Lirası’na denk geliyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 18 Nisan 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.hsbc.com.tr/kartlar-ve-krediler/krediler/ihtiyac-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.