Halk Bankası Taşıt Kredisi’nde 48 Ay Kampanyası

Türkiye Halk Bankası (Halkbank) düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte hem sıfır kilometre otomobil alımlarınızda hem de ikinci el otomobil alımlarınızda kullanabileceğiniz taşıt kredisi kampanyası için 48 aya varan vade seçeneklerinden bütçeniz için en uygun olanını kullanmanıza olanak sağlıyor.

Türkiye Halk Bankası, sıfır kilometre otomobil alımlarınızda aylık yüzde 1,15, ikinci el otomobil alımlarınızda ise aylık yüzde 1,16 oranında faiz uygulaması yapıyor. Mevcut olan bu faiz uygulamaları eşliğinde satın alacağınız otomobil değerinin ilk 50 bin Türk Lirası için yüzde 70 oranında, 50 bin Türk Lirası’nın üzerinde kalan kısım için ise yüzde 50 oranında kredi finansmanı sağlayan Halkbank, temin etttiğiniz kredinizi masrafları ile birlikte 48 aya kadar vadelendirerek eşit taksitler ile ödeme yapmanıza ortam yaratıyor.

Satın alacağınız otomobil sıfır kilometre bir otomobil ise, kredi tutarının belirlenmesi için proforma fatura üzerinde yazan değer, satın alacağınız otomobil ikinci el bir otomobil ise de kasko değeri üzerinde yazan değer eşik değeri olarak kabul edilerek otomobiliniz için gerekli finansman sağlanıyor.

Herhangi bir kefil şartı bulundurmayan Türkiye Halk Bankası, satın alacağınız otomobil üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek, otomobiliniz için gerekli olan finansmanı güvence altına alarak sağlıyor.

Halkbank’tan taşıt kredisi başvurusunda bulunmak için size en yakın Türkiye Halk Bankası şubesini ziyaret ederken yanınızda T. C. kimlik numaranızı gösteren nüfus cüzdanınız, sürücü belgeniz ya da pasaportunuz fotokopisi ile birlikte bulunmalı. Aynı zamanda güncel adres durumunuzu gösteren ve son 3 ay içerisinde düzenlenmiş olan bir fatura ve gelir durumunuzu gösteren, çalışma durumunuza göre düzenlenmiş bir gelir belgesi de Halkbank’ın en uygun taşıt kredisi başvurusu aşamasında talep ettiği belgeler arasında yer alıyor.