Halkbank 25.000 TL Taşıt Kredisi Faiz Oranları ve Ödeme Planı

Türkiye’de hizmet veren kamu bankaları arasında önemli bir yere sahip olan Halkbank, düzenlediği taşıt kredisi ürünü ile birlikte hem sıfır kilometre otomobil satın alımlarınızda, hem de ikinci el taşıt alımlarınızda ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ve avantajlı taşıt kredisi faiz oranları ile birlikte temin etmenize olanak sağlıyor.

Halkbank, taşıt kredisi temin edilmesi aşamasında kaskoyu da Halkbank’tan yaptırmanız halinde taşıt kredisi faiz oranları için indirim seçeneği de sunuyor.

Satın alacağınız sıfır kilometre otomobiller için proforma fatura bedelinin, ikinci el otomobiller için de kasko değerinin 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısımlar için yüzde 70’e kadar olan kısım için, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısmın da yüzde 50’sine kadar olan kısmı için taşıt kredisi olanağı sağlıyor.

Halkbank, sıfır kilometre otomobiller ve 5 yaşına kadar olan tüm ikinci el taşıtlar için taşıt kredisi ürününden faydalanabilir, aynı zamanda ilk taksitinizi de 2 ay erteleyebilirsiniz.

25.000 TL Taşıt Kredisi Faiz Oranları ve Ödeme Planı

Halkbank’tan 25 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi temin etmeniz halinde 48 ay vade seçeneğinde uygulanacak aylık faiz oranı 1,15 olurken, ödeme yapacağınız aylık taksit tutarı da 715,69 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Bu ödeme planı 5 Ekim 2017 tarihi itibariyle aşağıda  yer alan bağlantı vasıtası ile Kredi360 ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=159

Aynı zamanda Kredi360’ta yer alan krediler kategorisini ziyaret edip, bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi alabilir, ihtiyacınız ve bütçeniz için en uygun kredi türleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.