Halkbank Kişiye Özel Ödeme Planıyla Konut Kredisi

Halkbank tarafından düzenlenen konut kredisi kampanyası sayesinde hayalini kurduğunuz eve düşük tutarlarda taksit ödemeleri eşliğinde sahip olabilirsiniz. Halkbank konut kredisi kampanyası sayesinde konut kredisi ödemelerinizi 120 aya kadar taksitlendirebilirsiniz.

Halkbank Konut Kredisi Başvurusu

Halkbank’a yapacağınız konut kredisi başvurusu için yanınızda birkaç belge bulundurmanız gerekiyor. Bu belgeler arasında ilk sırada nüfus cüzdanınız ya da ehliyetiniz yer alıyor. Aynı zamanda çalışma ya da emeklilik durumunuza göre düzenlenmiş gelir durumunuzu gösteren gelir belgenizin yanınızda bulunması ve ikâmet ettiğiniz adresi gösteren, son 3 ay içerisinde sizin adınıza düzenlenmiş bir elektrik, su, doğalgaz ya da telefon faturasının yanınızda bulunması gerekiyor.

Çekebileceğiniz konut kredisi miktarının belirlenmesi için satın almak istediğiniz gayrimenkule ait tapu fotokopisini de yanınızda bulundurmanızı talep eden Halkbank, kredinizin ön onayı sonrasında ekspertiz raporu hazırlatarak, bu raporda yer alan değerin yüzde 80’ine kadar konut kredisi kullanımı sağlamanıza olanak sağlıyor.

Halkbank 200.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı ve Hesaplaması

Halkbank’tan çekeceğiniz 200 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi ürünü için 120 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit konut kredisi faiz oranları yüzde 1,78 olacak iken, ödeme yapılacak eşit taksit tutarı 4.047,14 Türk Lirası’na, toplam yapılacak geri ödeme miktarı da 485 bin 656,93 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 14 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/5902-konut_finansmani

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini