Halkbank’tan 180 Ay Vadeli Canım Evim Konut Kredisi!

Halkbank’ın düzenlediği “Canım Evim Konut Kredisi” ürünü ile birlikte hayalini kurduğunuz eve kira öder gibi sahip olabilirsiniz.

Türkiye’nin kamu bankaları arasında önemli bir konuma sahip olan Halkbank, düzenlediği konut kredisi kampanyası ile birlikte avantajlı maliyetler eşliğinde hayalini kurduğunuz eve sahip olmanıza olanak sağlıyor. Uzun vade seçenekleri ve düşük konut kredisi faiz oranları eşliğinde finansman desteği sunan Halkbank, her kişinin aylık gelir durumuna göre ödeme planı oluşturuyor. Aylık ya da üç aylık ödemelerle konut kredisi ödeme planı oluşturulmasına olanak sağlayan Halkbank, gelir durumunuza göre serbest ödeme seçenekleri de sunuyor.

Halkbank 100.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Halkbank, 100 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi için 120 ay vade seçeneği talep etmeniz haline 500 Türk Lirası tutarında kredi tahsis ücreti temin edip, aylık yüzde 1,27’ye tekabül eden konut kredisi faiz oranlarıyla ödeme planınızı oluştururken, aylık yapacağınız konut kredisi taksit miktarı bin 628 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Aynı kredi ürününü 180 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talep etmeniz halinde, kredi tahsis ücreti yine 500 Türk Lirası olurken, aylık uygulanan konut kredisi faiz oranları yüzde 1,33 olup, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı bin 466 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Satın alınacak ev için ekspertiz raporu talebinde bulunan Halkbank, bu rapor için de ortalama 650 Türk Lirası tutarında bir masraf talebinde bulunuyor. Kredi vade süresi boyunca konut sigortası ve zorunlu deprem sigortası uygulaması yapan Halkbank, kefilsiz konut kredisi çekebilmeniz için satın alacağınız konut üzerine ipotek tesisi gerçekleştiriyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 28 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/4531-canim_evim_konut

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.