Halkbank’tan Bayram Ettiren Kredi Kampanyası!

Halkbank kurban bayramına özel kredi kampanyası düzenledi.

Düzenlenen kredi kampanyasının adı Bayram Ettiren Kredi olup, uygun faiz oranları uygulanmaktadır. Ayrıca çeşitli pek çok avantaj da sunulmaktadır.

Halkbank bayram kredisi kampanyasına anında başvuru yapma imkanı vardır. Anında başvurular sms aracılığı ile olmaktadır. Müşteriler cep telefonları ile anında bayram kredisi başvurusu yapabilmektedir. Bunun için cep telefonlarından sırası ile Bayram, T.C. kimlik no, aylık gelir bilgisi ve istenilen kredi tutarının yazılması gerekmektedir. Bayram kelimesinin büyük harflerle yazılması talep edilmektedir. Yazılan ileti ise 3452’ye mesaj atılmalıdır. Örnek olarak verecek olursak; BAYRAM 09876543210 2500 5000

Bayram kredisi faiz oranları dosya masrafı ücretinin ödenip ödenmemesi ile kredi tutarına göre değişmektedir.  Dosya masraflarını ödemek isteyenlerden 10 bin Türk Lirasına kadar kredi alacakların ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,10’dur. 10 bin Türk Lirası ile 50 bin Türk Lirası içinse bu ora yüzde 1,12’dir. Ancak dosya masrafını ödemek istemeyenlerin 50 bin Türk Lirasına kadar alacakları tüm kredi tutarlarında yüzde 1,18 faiz uygulanmaktadır.

Örnek Bayram Kredisi Hesaplaması

48 ay vadeli 50 bin Türk Lirası için dosya masrafları ödenmediğinde aylık kredi taksidi bin 420,29 Türk Lirası, ödenmediği zaman bin 442,55 Türk Lirasıdır. Dosya masrafları ödeme tutarı ise 252,50 Türk Lirası olmaktadır.

Halkbank bayram kredisi faiz oranları 21 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2896

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.