Halkbank’tan Kamu Çalışanlarına Özel 10.000 İhtiyaç Kredisi!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel 50 bin Türk Lirasına kadar yüzde 2,28’den başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi sunuyor.

Halkbank’tan Kamu Çalışanlarına Özel Kredi!

Halkbank’ın kamu çalışanlarına özel sunduğu ihtiyaç kredisinden en fazla 50 bin Türk Lirasına kadar yararlanabilinmektedir. Aynı zamanda azami vade süresi 36 olarak belirlenmiştir. 36 aydan daha uzun vadeli ödeme planları düzenlenmemektedir. Kredi başvuruları ise 3 farklı türde yapılabilmektedir. Bunlar banka şubeleri, bankanın internet sitesi ve sms göndererek. Bankanın internet sitesinden kredi başvurusu yapmak için ilgili kampanyanın yer aldığı sayfaya gitmeniz, sms ile kredi başvurusu yapmak için ise KAMU, T.C. kimlik no, gelir bilgisi ve İstenilen kredi tutarı aralarında bir boşluk bırakılarak girilmesi, 3452’ye mesaj atılması gerekmektedir.

Banka şubelerinde yapılan kredi başvurusunda ise kişilerin T.C. kimlik numaralarının bulunduğu nüfus cüzdanlarını, gelir belgelerini, ikametgah belgesini ve kamuda çalıştıklarını gösteren belgeyi getirmeleri istenmektedir.

10.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

Halkbank’tan Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi kampanyasından 10 bin Türk Lirası finansman temin eden kişiler için uygulanacak 2 faiz oranı mevcuttur. Bunlar yüzde 2,89 ve yüzde 2,94’tür. Yüzde 2,89 faiz oranı dosya masraflarını ödeyenler, yüzde 2,94 faiz oranı ise dosya masraflarını ödemeyen kişiler için geçerlidir. Yani söz konusu kampanya aynı zamanda masrafsız olarak da sunulmaktadır. 10 bin TL kredi için dosya masraflarını ödemeyenler 494,83 Türk Lirası taksit, ödeyenler ise 490,58 Türk Lirası taksit ödemesi gerçekleştirmektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 5 Ekim 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/4526-kamu_calisanlarina_

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini