Halkbank’tan Küçük İhtiyaçlar için Emekli Mini Kredi Kampanyası!

Halkbank, yalnızca emeklilerin nakit harcamalarına özel uygun faiz ve avantajlı geri ödeme planlarıyla emekli mini ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Halkbank Emekli Mini İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Halkbank, emeklilerin küçük ihtiyaçlarına özel 5 bin Türk Lirasına kadar mini ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor. Düzenlenen kampanya kapsamında en kısa vade süresi 3 ay olarak belirlenirken, en uzun vade süresi ise 36 aydır.

Emekli mini ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 2,38’den başlamaktadır. Faiz oranları piyasadaki faiz dalgalanmalarından etkilenmeyip, bankanın kişi özelinde faiz değişikliği yapma hakkı bulunmaktadır. Kredi başvurusu hem banka şubelerinde hem de sms göndererek yapılabilmektedir. SMS göndererek kredi başvurusu yapmak isteyenlerin MINI kelimesini büyük harflerle yazdıktan sonra araların bir boşluk bırakarak sırasıyla T.C. kimlik numara, gelir bilgisi ve bankadan istenen kredi miktarının yazılması, devamında ise 3452’ye mesaj atılması gerekmektedir. Kredi başvurusunu banka şubelerinde yapmak isteyenler kimlik cüzdanlarını, gelir ve ikametgah belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Halkbank müşterisi olanların sadece kimlik cüzdanlarını getirmeleri yeterli olmaktadır.

Halkbank Emekli 5.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

Halkbank emekli mini ihtiyaç kredisi kapsamında 36 ay vadeli geri ödeme planıyla 5 bin Türk Lirası temin eden kişilerin aylık ödeyecekleri kredi taksidi yüzde 2,38 faizle 224,12 Türk Lirası, yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 40,7752 olmaktadır. Kredi tahsis ücreti 26,25 Türk Lirası olup, buna banka sigorta muamele vergisi ile KKDF dahil edilmiştir.

Bu kredi kampanyasına ait bilgiler 29 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/4530-emekli_mini_kredi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.