Halkbank’tan TOKİ’nin Yüzde 20 İndim Kampanyasına Özel Kredi Desteği!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan, 21 Ağustos Pazartesi ile 29 Eylül  Cuma günü tarihleri arasında sürecek yüzde 20 indirim kampanyasına Halkbank destek veriyor. Halbank, bu kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerine özel avantajlı kredi seçenekleri sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamalara göre;  TOKİ’ye borcu olan ve bu borcunu yüzde 20 kampanyası ile kapatmak isteyen müşterilerine özel 120 ay vadeye kadar ödeme imkanı ile kredi imkanı sunuyor. Borcunu hemen kapatmak isteyen, tapularına kavuşmak isteyen konut ve iş yeri sahipleri kapsamında tapu tarafından indirim kampanyası başlatılmıştı. Kampanya 21 Ağustosta başlamıştı. 29 Eylül 2017 Cuma ise son tarih.

Halkbank’tan 120 Ay Vadeli Yüzde 0,92 Faiz Oranı İmkanı

Satış işlemleri 2015’in sonuna kadar gerçekleşmiş, yine geri ödemeleri de 2015’te başlamış olan iş yeri ve konut alan vatandaşların faydalanabilecekleri indirim kampanyası için Halkbank, aylık yüzde 0,92’den başlayan faiz oranları ile birlikte 120 aya kadar uzanan vade imkanları sunuyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, TOKİ indirim kampanyasına en çok ilgi bekledikleri şehirlerin Ankara, Eskişehir, Bursa ve İstanbul olduğunu söyledi. TOKİ’ye borcu olan, bu borçlarını erkenden kapatmak isteyen, iş yeri ve konut tapularını hemen almak isteyen vatandaşlar için yüzde 20 indirim kampanyasının çok güzel bir fırsat olduğunu söyleyen Mustafa Çödek, kendilerinin bu kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerine yardımcı olmak istediklerini söyledi. Müşterilerinin bankanın sunduğu kredi kampanyasından yararlanarak kalan taksitlerini çok rahat bir şekilde ödeyebileceklerini, bunun çok güzel bir avantaj olduğunu söyleyen Çödek, kendilerinin böyle bir kampanyaya imza attıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.