Halkbank’tan Uygun Faiz ve Ödeme Planları ile Taşıt Kredisi!

Sıfır ya da ikinci el farketmeden otomobil hayali kuran tüm müşterilerine finansman desteği veren Halkbank, 48 ay vadeli taşıt kredisi sunuyor.

Halkbank taşıt kredisi uygun faiz oranları ve uygun ödeme planları ile sunulup, başvuru sırasında kefil istenmiyor.

Taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,15 ile yüzde 1,16 olup, yüzde 1,15 sıfır kilometre taşıtlar için, yüzde 1,16 ise ikinci el taşıtlar için uygulanıyor.

Taşıtlarının kaskosu yapılması zorunlu olup, bunu ayrıca banka ile yaptıranlara ise banka faiz oranlarında indirim yapıyor.

Taşıt kredisi kullanımlarında banka otomobilin değeri üzerinden hesaplama yapıyor. 50.000 TL ve bu değerin altında olan otomobil satın alımlarında kredi kullanımı için yüzde 70 oranında, üstünde olan değerlerde ise yüzde 50 oranında hesaplama yapılıyor. Yani 50 bin TL taşıt için 35 bin TL kredi verilirken, 60 bin TL taşıt için ilk 50 bini hesaplanıp, 10 bin için de yüzde 50 hesaplanıyor ve 40 bin TL yapıyor. Ayrıca ikinci el taşıtlarda otomobillerinde 5 ve altında yaşlarda olması gerekiyor.

Yıllık maliyet oranlarına Halkbank, faiz, tahsis ücreti ve vergiler olarak hesaplıyor. Tahsis ücretine BSMV dahil ediliyor. BSMV yüzde 5 olarak alınıyor. Ayrıca hayat sigortası da yapılması gerekip, bu ücret hesaplaması için müşterilerin Halkbank şubelerine gitmeleri gerekiyor.

Halkbank taşıt kredisi kampanyası faiz oranları 4 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.