Hayalinizdeki Araba İçin Taşıt Krediniz Halkbankası’nda!

Türkiye’de hizmet veren kamu bankaları arasında önemli bir yere sahip olan Halkbank, hayalini kurduğunuz otomobilin hem sıfır kilometre, hem de ikinci el versiyonları için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini avantajlı faiz oranları ile birlikte temin etmenize olanak sağlıyor. İşte Halkbankası tarafından düzenlenen taşıt kredisi kampanyasına dair merak edilen detaylar!

Halkbank, 48 aya varan uzun vade seçenekleri ile birlikte hayalinizdeki araca sahip olmanıza olanak sağlıyor. Taşıt kredisi başvurusu aşamasında herhangi bir ön kefil talebinde bulunmayan Halkbankası, 48 aya kadar uzanan vade seçeneklerinden bütçeniz için en uygun olanını tercih etmenize ve ödemelerinizi de avantajlı, uygun faiz oranları eşliğinde gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Satın alacağınız sıfır kilometre otomobiller için proforma fatura bedeli üzerinden temin edebileceğiniz taşıt kredisini hesaplayan Halkbankası, ikinci el otomobiller için de kasko değeri üzerinden temin edebileceğiniz taşıt kredisi tutarını hesaplıyor.

Arabanızın sahip olduğu değerin 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmı için yüzde 70’ine kadar taşıt kredisi olanağı sağlayan Halkbank, 50 bin Türk Lirası’nı aşan değer kısmı için de yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi temin etmenize olanak sağlıyor.

Halkbank, taşıt kredisi başvurusu için yanınızda nüfus cüzdanınız, çalışma durumunuza göre düzenlenmiş gelir belgeniz ve satın alacağınız araca dair proforma fatura ya da ruhsat fotokopisinin yanınızda bulunmasını talep ediyor. Gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Halkbank şubesini ziyaret ederek taşıt kredisi için kredi başvurusu gerçekleştirebilir, avantajlı taşıt kredisi faiz oranları ile birlikte kredinizi temin edebilirsiniz.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.