Hızlı Onaylanan Online Kredi Denizbank’ta!

Denizbank, internet üzerinden tüm nakit ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturabilmeniz adına Web’de Kredi kampanyası ile birlikte ihtiyaç duyulan nakit desteğini sağlamanıza olanak sağlıyor.

Haftanın her günü, her saati ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlayan Denizbank, Web’de Kredi kampanyası ile birlikte online olarak kredi temin etmenize yardımcı oluyor. 48 aya kadar vade seçeneği ile ödemelerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlayan Denizbank, aylık avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları ile birlikte 55 bin Türk Lirası’na kadar ihtiyaç kredisi temin etmenize olanak sağlıyor.

Denizbank’tan yapacağınız kredi başvurunuzun onaylanması halinde internet bankacılığı ya da mobil bankacılığa giriş yaparak, krediler menüsü altından İhtiyaç Kredisi kullandırım seçeneğini tercih ederek onaylanan kredinizi havale ya da EFT olarak temin edebilir ya da en yakın Denizbank şubesi veya ATM’si üzerinden hesabınızdaki paranızı çekebilirsiniz.

Denizbank 20.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Denizbank’ın Web’te Kredi Kampanyası dahilinde 20 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak aylık ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,78 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 670,21 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı, 7 Ekim Cumartesi günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiş olup, Kredi360 ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/ihtiyac-kredileri/webde-kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını göz atıp, ihtiyacınız ve bütçe durumunuza göre en uygun kredi ürünü hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.