HSBC’den 120 Ay Vadeli Avantajlı Konut Kredisi!

HSBC Bankası, düzenlediği konut kredisi ürünü ile birlikte hayalini kurduğunuz ev için gerekli nakit desteğini avantajlı konut kredisi faiz oranları ve 120 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile temin etmenize olanak sağlıyor.

HSBC Bankası hayalini kurduğunuz evin satın alımı aşamasında konut kredisi ürünü sunuyor. 120 aya kadar vade seçenekleri sunan HSBC Bankası, aylık düşük konut kredisi faiz oranları ile birlikte ödeme planınızı oluşturmanıza ve gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından hazırlanan ekspertiz raporunda belirtilen konut değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisi çekmenize olanak sağlıyor.

HSBC Bankası, kredi başvurusu aşamasında ön kefil şartı sunmayın, kredi vade süresi boyunca satın alacağınız konut üzerine yapılacak ipotek tesisinin kredi teminatı olarak kabul edilmesini sağlayan banka, kefilsiz konut kredisi çekmenize olanak sağlıyor.

HSBC 100.000 Türk Lirası Konut Kredisi Ödeme Planı

HSBC Bankası’ndan satın alacağınız konut için 100 bin Türk Lirası tutarında konut kredisi temin etmenize ve bu konut kredisi için de 120 ay vade seçeneği ile konut kredisi ödeme planı talep etmeniz halinde uygulanacak aylık sabit konut kredisi faiz oranları yüzde 1,25 olurken ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı bin 613 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapacağınız tutar ise 194 bin 867 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı 19 Eylül 2017 tarihi itibariyle HSBC’nin resmi internet sitesine ait olan aşağıdaki bağlantı vasıtası ile hesaplanmış ve hazırlanmıştır.

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/hesap_makinasi.asp

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret edip; bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi ürünleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.