HSBC’den Ayda 93 TL Ödeme İle Hızlı Kredi İmkanı!

HSBC Bankası, 4 farklı başvuru yöntemi ile nakit ihtiyacı olanlara uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunuyor.

HSBC Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları kişilerin sigorta ödemesi yapmalarına ve yapmamalarına göre farklılık gösteriyor. Sigorta ödemelerini yapanlar için yüzde 1,50 oranında faiz uygulayan banka, sigorta ödemelerini yapmayanlar için ise yüzde 1,53 oranında faiz uyguluyor. Azami vade süresi 48 ay olup, 48 aydan daha uzun süreli ödeme planı düzenlenmemektedir. Sigorta ödemeleri ise kişi özelinde farklılık göstermektedir.

HSBC Bankası ihtiyaç kredisi başvuru kanalları ise bankanın internet sitesi, internet ve mobil bankacılığı ile bankanın tüm şubeleridir. Banka şubelerinden yapılan başvurularda gelir belgesi ile nüfus cüzdanının getirilesi gerekmektedir. Ancak bankanın müşterisi olanlarında nüfus cüzdanlarını getirmeleri yeterli olmaktadır.

3.000 TL Anında Kredi ve Ödeme Planı

HSBC Bankası’ndan anında başvuru ile 48 ay vadeli 3.000 TL finansman temin eden kişilerin aylık kredi ödemesi  sigorta yaptırmaları halinde 93,87 Türk Lirası, geri ödenecek toplam tutar ise 4 bin 505,66 Türk Lirası olmaktadır. Ancak kişiler sigorta yaptırmak istemezler ise aylık kredi ödemesi 94,57 Türk Lirası, geri ödenecek toplam tutar ise 4 bin 539,38 Türk Lirası olmaktadır.

HSBC Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 27 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.hsbc.com.tr/gunluk-bankacilik/mevduat-urunleri/faiz-oranlari#t6

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.