HSBC’den Evin Değerinin Yüzde 100’üne Konut Kredisi!

HSBC, eski konutlarını teminat gösteren müşterilerine yüzde 100’lük konut kredisi imkanı sağlıyor.

Müşterilerinin satın almayı düşündükleri konuta ek olarak kredi başvurusu sırasında var olan konutlarını teminat göstererek kredi oranlarını yüzde 100’e çıkartmak isteyen müşterilerine özel konut kredisi kampanyası sunan HSBC, kampanya dahilinde peşinat istemeyip, uygun vade oranları ve avantajlı faiz oranları ile müşterilerini ev sahibi yapıyor.

Müşterilerinin alacakları evin değerinin maksimum yüzde 80’lik değerine kadar finansman imkanı veren HSBC, teminat gösterilmesi durumunda yüzde 100’üne kadar, 120 aya varan ödeme seçenekleri ile imkan sağlamaktadır.

Eğer satın alınan konutun tamamı bitmiş ise müşterilerin en az 5 bin Türk Liralık kredi tutarı kadar finansman almaları gerekmektedir. Konut transfer işlemi gerçekleştirmek isteyen müşterilerin ise en az 30 bin Türk Lirası kredi almaları gerekmektedir.Kredi başvurularında kefil talebinde bulunmayan HSBC, erken ödemeli, otomatik ödemeli yahut ara ödemeli seçenekleri ile müşterilerine kolaylıklar sağlıyor.

Konut Kredisi kampanyasında sigorta yapılması zorunlu değildir. Eğer müşterileri sigorta yaptırmak isterlerse banka sigorta yapar ve sigorta için ek ücret alır. Bu ücret müşteriden müşteriye göre değişir.

HSBC Konut Kredisi Örnek Ödeme Planı

120 ay vadeli alınan 50 bin Türk Lirası için aylık ödeme tutarı 806,67 TL, faiz oranı ise yüzde 1,25 olmaktadır. Yüzde 1,25 faiz oranı toplam faiz ödemesi ise 46 bin 800,40 TL’dir. Örnek kredi için ekspertiz tutarı 600 TL yapmaktadır. Ancak ekspertiz ücreti konutun lokasyonuna göre değişmektedir.

HSBC konut kredisi faiz oranları 13.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/hesap_makinasi_sonuc.asp

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.