HSBC’den Kefilsiz Konut Kredisi Kampanyası!

HSBC Bankası, geçmişten bugüne kadar meydana gelen tüm büyümeleri takip edip, büyümeler doğrultusunda kendisi sürekli genişleten, hizmet verdiği ağları çoğaltan ve müşterilerine en iyi hizmetleri sunabilmek için kadrolarına her gün bir yenisi eklemektedir.

İhtiyacı olan müşterileri için ihtiyaç kredisi kampanyaları, ulaşım problemleri yaşayıp taşıt sahibi olmak isteyen müşterilerine özel taşıt kredisi kampanyası düzenleyen banka, hayallerindeki eve kavuşmak isteyen müşterileri için ise konut kredisi kampanyaları düzenliyor.

Müşterilerinin gönüllerinde eve en uygun koşullarda sahip olabilmeleri için avantajlı faiz oranları ile konut kredisi düzenleyen HSBC, 120 ay vadeye kadar uzanan ödeme planları düzenlemektedir.

Bireylerin satın alacakları konutun ekspertiz raporunun değerlendirilmesi sonucunda maksimum verilebilinecek finansman tutarını belirleyen banka, ekspertiz değerinin maksimum yüzde sekseni kadar kredi sağlamaktadır.

Eğer tamamı bitmiş bir konut alımı gerçekleşecek ise banka en az 5 bin Türk Lirası olmak şartı ile kredi vermektedir. Uygun faizli konut kredisi imkanı sağlayan HSBC,  müşterilerinden herhangi bir kefil şartı aramamaktadır. Erken kredi ödemesi, ara kredi ödemesi yahut otomatik kredi ödemesi kolaylıkları sağlayan banka, müşterilerinin istekleri yönünde Kredili Hayat Sigortası yapmaktadır. Bu sigorta bireylerin kaza yapmaları sonucu hayatlarını kaybetmesi, tam ve daimi maluliyet risklerine karşı önlem almak amacı ile yapılmaktadır. Müşteriler isterlerse tek seferde ve düşük tutarda sigorta primlerini ödeyebilmektedirler.

HSBC konut kredisi 17.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/konut_kredisi/