ING Bank’tan 10.000 TL Taşıt Kredisi Başvurusu ve Detayları

Beğenilen arabanın artık hayal olmadığını söyleyen ING Bank, müşterilerinin hayalini kurduğu otomobillere kavuşturuyor.

ING Bank 48 ay vadeli, uygun faizli ve hızlı işlem süreci ile taşıt kredisi sunuyor.

ING Bank taşıt kredisi faiz oranları düzenlenen ödeme planlarına göre değişiyor. 6 aya kadar yapılan taşıt kredisi ödeme planında uygulanan faiz oranı yüzde 1,15 oranında, 6 aydan 48 aya kadar yapılan ödeme planında uygulanan faiz oranı ise yüzde 1,34 oranındadır.

Hem yeni hem de ikinci el taşıtlar için finansman desteği veren ING Bank, kasko yapılmasını zorunlu tutuyor. Aracın kasko banka aracılığı ile yaptırıldığında ise ING Bank daha uygun oranlarda faiz kullanıyor.

İkinci el araçlar için olan taşıt kredisi kullanımında aracın 8 yaştan fazla olmaması gerekiyor. 8 yaşından fazla olan araçların satın alınmasında finansman desteği verilmiyor. Ayrıca bireylerin kredi kullanımında teminat göstermeleri gerekiyor. Teminat olarak satın alınan araç gösterilebiliniyor. Başvurular banka şubelerinden gerekli belgelerin getirilmesi ile birlikte oluyor. Bireylerin başvuruda taşıta ait belgeleri, nüfus cüzdanlarını ve gelir belgelerini getirmeleri gerekiyor.

10.000 TL Taşıt Kredisi

ING Bank’tan 10 bin TL tutarında taşıt kredisi kullanımında ve 36 ay vadeli ödeme planı düzenlenmesinde aylık kredi taksidi 368 TL’ye tekabül ediyor. Geri ödenecek toplam kredi tutarı ise 13 bin 250 TL oluyor. Dosya masrafları için alınan kredinin binde beşi kadar ücret tahsil ediliyor. Bu ücret 10 bin TL için 50 TL oluyor.

ING Bank taşıt kredisi faiz oranları 12 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/tasit-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.