ING Bank’tan 4 Ay Ertelemeli Anında İhtiyaç Kredisi!

Bankalar dönem dönem ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenlerler. Uygun faiz oranları ile düzenlenen ihtiyaç kredileri aynı zaman çeşitli ödeme planı seçenekleri ile sunulur. Faiz oranları bankadan bankaya değişmek sureti ile bazen kredi tutarına göre, bazen vadeye göre bazen ise kredi notuna göre değişir.

ING Bank’ta kredi notuna göre değişen ihtiyaç kredisi sunuyor. Kredi notu iyi olan müşterilerine en uygun faiz oranlarını, kötü olanlara ise en yüksek faiz oranları ile ihtiyaç kredisi veriyor.

Kredi notunun iyi olması için bireylerin önceki dönemlerinde varsa kredi, kredi kartı ödemelerini aksatmadan, eksiksiz, zamanında yapmış olmaları gerekiyor. Aynı zamanda kredi kartlarına otomatik ödeme talimatları vermek de kredi notunu yükseltiyor. Eğer kara listeye girmiş, yasal takibe düşmüş ya da hacizlik işlemleri olmuşsa kredi notu düşüyor ve bu bankalar tarafından görülüyor. Sadece banka ile ilgili değil, tüm yapılan ödemeler, ödeme düzenliliği bankalar tarafından görülüyor. Sadece ING Bank için değil, tüm bankalara gerçekleştirdiğiniz kredi ve kredi kartı başvurularında kredi notu çok önemlidir.

Kredi notu 1850 ve üzerinde olan bireyler için yüzde 1,19 oranında faiz uygulanırken, 1600 ile 1699 arasında kredi notuna sahip olanlar için yüzde 1,39 oranında faiz uygulanıyor. Maksimum kredi vadesi 48 ay olup, 48 ay vadeli ihtiyaç kredisinden 4 ay erteleme imkanı sunuluyor.

ING Bank aynı zamanda da anında ihtiyaç kredisi imkanı da sağlıyor. Anında ihtiyaç kredisi başvurusu için bankanın internet sitesinde gerekli işlem adımlarını takip etmek gerekiyor.

ING Bank Kredi Notuna göre ihtiyaç kredisi faiz oranları  26 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.ingbank.com.tr/tr/ihtiyac-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.