ING Bank’tan Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

ING Bank, müşterilerine özel ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyası faiz oranları kişilerin findeks kredi notuna göre değişenlik göstermektedir. Maksimum kredi geri ödeme süresi ise 48 ay olarak belirlenmiştir.

Kampanyadan yararlananlar için banka 2018’de ödemeye başlama imkanı sağlamaktadır. Söz konusu kampanyadan yararlanmak için son başvuru tarihi 31 Ekim 2017 olarak belirlenmiştir. Ayrıca kredinin üst limiti de belirlenmiş olup, 50 bin Türk Lirasından fazla finansman verilmemektedir.

Findeks kredi notu 1600 ile 1749 arasında olan kişiler için uygulanan faiz oranı yüzde 1,49 olmaktadır. 1750 ile 1799 arasında kredi notuna sahip olanlar için yüzde 1,39 oranında, 1800 ve üzerinde kredi notuna sahip olanlar için ise yüzde 1,29 oranında faiz uygulanmaktadır. Bankanın kredi faizlerinde değişiklik yapma hakkı vardır ancak piyasada meydana gelen faiz değişimlerinde kampanyanın faiz oranları etkilenmemektedir.

Dosya masrafları için alınan kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti tahsil edilir. Bu ücret herkesten bir kez alınmaktadır.

ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyası başvurusu bankanın şubelerinden yapılmaktadır. Başvuru sırasında kişilerden nüfus cüzdanları, gelir dokümanları, kredi başvuru formu ve gerekli görülmesi halinde ek belgeler istenmektedir.

ING Bank ihtiyaç kredisi faiz oranları 18 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.ingbank.com.tr/tr/ihtiyac-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.