ING Bank’tan Hem Yeni Hem de 2. El Otomobiller için Kredi!

Otomobil sahibi olmak isteyenlere ING Bank’tan taşıt kredi desteği veriliyor.

ING Bank, müşterilerine özel faiz oranları ve uzun vade süreleri ile taşıt kredisi sunuyor.

48 ay vadeli taşıt kredisi sunan ING Bank, yüzde 1,08’den başlayan faiz oranları uyguluyor. Hem 0 hem de 2. el otomobiller için kredi desteği veriliyor. Ancak ikinci el otomobil alırken kredi desteği almak isteyen bireylerin bilmesi gereken önemli bir kriter mevcuttur. Bu kadar otomobilin yaşıdır. ING Bank yalnızca 8 yaşına kadar olan otomobiller için taşıt kredisi desteği veriyor.

Çoğu banka taşıt kredisi alımlarında hem hayat sigortasını hem de ferdi kaza sigortasının yapılmasını zorunlu tutuyor. Ancak ING Bank sigortayı zorunlu tutmuyor, müşteri tercihine bırakıyor.

Taşıt kredisine ilişkin olarak dosya masrafları için kredi tahsis ücreti alınıyor. Bu ücret kredi tutarına göre farklılık gösteriyor ve tutarın binde beşi kadar alınıyor. Örneğin 10.000 TL taşıt kredisi alan bir birey 50 TL tahsis ücreti ödüyor.

Banka aynı zamanda yine krediye ilişkin olarak teminat talep ediyor. Bireyler satın alacakları otomobili teminat olarak gösterebiliyor. Bu durumda aracın üzerine ipotek tesisi konuluyor ve ödemeler sona erdiği zaman ipotek kalkıyor.

Taşıt kredisi faiz oranları vadeye göre değişiyor. 6 ay süreli alınan kredide yüzde 1,08 oranında, 6 aydan 48 aya kadar olan ödeme planlarında ise yüzde 1,34 oranında faiz uygulanıyor.

ING Bank taşıt kredisi faiz oranları 15 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/tasit-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.