ING Bank’tan Kişiye Özel Ödeme Planlarıyla Konut Kredisi!

ING Bank, ev sahibi olmak isteyen müşterilerine özel uygun faiz oranları ve avantajlı faiz oranlarıyla konut kredisi sunuyor.

ING Bank Konut Kredisi Kampanyası

ING Bank, ev sahibi olmak isteyen ancak nakitleri olmayan müşterilerine özel çeşitli ödeme planlarıyla konut kredisi sunuyor. Kişiler ING Bank’tan konut kredisi kullanmaları halinde bütçelerine uygun her ay eşit tutarlı ödeme planlarına ek olarak gelirim sabit olsun, ödemelerim ve faiz oranım sabit kalsın ancak ne ödeyeceğim de şimdiden belli olsun diyenlere özel eşit taksit ödeme planları, konut kredisi ödeme planı benim istediğim şekilde olsun, ödeme planını ben oluşturayım diyenler için eşit anapara ödeme planı sunulmaktadır. Bunların yanı sıra taksitlerin azalarak devam etsin ya da artarak devam etsin diyenler için azalan ve artan taksitli ödeme planları ya da ara dönemli ödeme planları da sunulmaktadır. Kişiler istedikleri ödeme planlarından birini tercih edebilmektedirler.

ING Bank konut kredisi faiz oranları yüzde 1,89’dan başlamaktadır. Faiz oranları piyasa faiz değişimlerinden etkilenmeyip, bankanın müşteri özelinde faiz oranlarında değişiklik yapma hakkı bulunmaktadır.

ING Bank konut kredisi başvurusu ise banka şubelerinden gerçekleşmektedir. Başvuru esnasında kişilerin yanlarında satın alacakları eve ait belgeleri, kimlik cüzdanlarını, gelir ve ikametgah belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

ING Bank’tan 100.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

ING Bank’tan 10 yıl vadeli geri ödeme planıyla 100 bin Türk Lirası kredi kullanan kişiler için yüzde 1,89 oranında faiz uygulandığında aylık kredi ödemesi 2 bin 113,46 Türk Lirası, aylık toplam maliyet oranı yüzde 1,9252’ye tekabül etmektedir.

Bu kredi kampanyası ve faiz oranlarına ait bilgiler 25 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.