ING Bank’tan Kredim Sonsuz Kampanyası! 15.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Destek Hesap ile kredi kartlı limitlerinin ihtiyaç kredisi tutarına eklenip, eklenen bu limitlerin 48 ay vadeli ödeme planları ile geri ödeme imkanı sunan ING Bank, Kredim Sonsuz Kampanyası düzenledi.

ING Bank Kredim Sonsuz kampanyası için uygulanan faiz oranı yüzde 1,39 olup, sabittir. Bireyler isterlerse toplam kredi limitinden, ihtiyacı olan tutara ve vadeye göre ya da isterlerse azar azar kredilerini kullanabilmektedirler.

Müşterilerine kendi kredi limitlerini kendilerinin belirleme imkanı sunan ING Bank, toplam kullanabilir limiti sadece ihtiyaç kredisi kullanımı için geçerli kılmaktadır. Kullanabilir limitin içinde kalınarak Kredim Sonsuz pek çok kez kullanılabilinip, bireylerin kullanmak istedikleri kredi miktarı ihtiyaç kredisi limitinin üzerine çıkıyorsa sırası ile Destek Hesaptan ve kredi kartının limitlerinden yararlanabilmektedirler.

Destek hesap ile kredi kartının limiti ihtiyaç kredisi için kullanılırsa, kullanılan miktar ihtiyaç kredisi kuralları ile faiz oranı geçerli olmaktadır.

Kredim Sonsuz başvurusu için bireylerin banka şubelerine gitmelerine gerek yoktur. Mobil uygulamadan, internet ve telefon bankacılığından hızlı bir şekilde başvuru yapılabilinmektedir.

Müşteriler eğer Kredim Sonsuz kampanyasını iptal etmek isterlerse de sms ile KREDİMSONSUZIPTAL ile T.C. kimlik numaralarını yazıp 2205’e mesaj atmaları yeterli olmaktadır.

15.000 TL Kredim Sonsuz

Kredim Sonsuz kapsamında 15 bin Türk Lirası almak isteyen bireyler için 48 ay vadeli ödeme planı düzenlenmesi durumunda aylık ödeme tutarı 456,58 Türk Lirası olmaktadır. Banka ortalama 623,40 Türk Lirası tutarında sigorta ücreti almaktadır. Sigorta ücreti kişi özelinde değişiklik göstermektedir. Kredi tahsis ücreti alınmayıp, aylık toplam maliyet oranı yüzde 1,6680’e, yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 21,9583’e tekabül etmektedir.

ING Bank kredim sonsuz faiz oranları 10 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/kredim-sonsuz

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.