ING Bank’tan Online Başvurulu Mini Kredi! 4.000 TL İhtiyaç Kredisi!

ING Bank internet sitesi üzerinden tüm nakit ihtiyaçlarınız için avantajlı maliyetler eşliğinde çözüm sunuyor. Banka mini ihtiyaç kredileri için aylık yüzde 1,84 oranında ihtiyaç kredisi faiz oranı uygulaması yapıyor.

ING Bank, internet sitesi üzerinden yapılan ihtiyaç kredisi başvurularında 5.000 TL ve altında olan limitlerdeki ihtiyaç kredisi başvurularını “Mini Kredi” kampanyası kapsamında değerlendirerek, aylık yüzde 1,84’ten başlayan avantajlı faiz oranlarıyla ödeme planı hazırlanmasına olanak sağlıyor. 5.000 TL’den yüksek miktarlarda yapılan kredi başvuruları ise e-Kredi kapsamında değerlendirilirken, bankanın uyguladığı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,49’dan başlıyor.

İnternet sitesi üzerinden kullanılan ihtiyaç kredilerinde yüzde 93’lük bir memnuniyet oranına sahip olan ING Bank, herkesin kredi notuna göre özel faiz oranları uygulaması yapıyor. Maksimum 48 ay, minimum 3 ay vade seçeneği sunan banka, avantajlı maliyetler ile acil nakit ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmaya yardımcı oluyor.

ING Bank 4.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Mini Kredi kampanyası dahilinde ING Bank’tan çekeceğiniz 4 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 12 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde, bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları aylık yüzde 1,84 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 383 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Günlük ortalama 13 Türk Lirası’na tekabül eden ödemeler ile ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlayan ING Bank, kredi tahsis ücreti olarak 20 Türk Lirası tahsil ederken, toplam yapılacak geri ödeme miktarını da 4 bin 597,08 Türk Lirası olarak belirliyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 15 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ingbank.com.tr/tr/ihtiyac-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.