ING Bank’tan Uygun Faiz Oranları ile 50.000 TL Konut Kredisi!

Özü sözü bir olma ilkesini benimseyerek çalışanlarına, hissedarlarına, tüm topluma ve müşterilerine daima kaliteli hizmet sağlayan ING Bank, müşterilerinin hayallerini gerçekleştiriyor.

En uygun konut kredisini veren ING Bank, 120 ay vadeye kadar ödeme planı imkanı sağlıyor.

Herkesi düşünerek çeşitli türlerde konut kredisi ödeme planları düzenleyen banka, hem geliri sabit olan ve bu nedenle kredi taksitleri ne artsın ne de azalsın, faiz oranım da sabit kalsın diyenler için, hem konut kredisi taksitlerim her ödemede artsın ya da azalsın diyenler için hem de kendi ödeme planımı kendim oluşturmak istiyorum diyenler için imkanlar tanıyor.

Uygun faizli konut kredisi sunan ING Bank, yüzde 1,08’den başlayan faiz oranları uyguluyor. Faiz oranları bireylerin tercih ettikleri ödeme süresine göre artıyor ya da azalıyor. 6 aya kadar olan planlarda yüzde 1,09 oranında faiz uygulanıyor. 6 ay ile 60 ay arasındaki planlarda yüzde 1,08 oranında faiz uygulanıyor. 60 aydan 120 aya kadar olan planlarda uygulanan faiz oranı ise yüzde 1,12’dir.

ING Bank konut kredisi başvurusu bankanın şubelerinden gerekli belgelerin de getirilmesi ile birlikte yapılıyor.  İstenilen belgeleri ise kişilerin nüfus cüzdanları ile birlikte gelir belgesi ve alınan eve ait tüm belgeler olmaktadır.

ING Bank 50.000 TL Konut Kredisi

ING Bank konut kredisine ilişkin olarak 50 bin TL finansman almak isteyen bireylerin aylık kredi taksitleri yüzde 1,12 faiz oranı ile 759,59 TL olmaktadır. Toplamda geri ödenmesi gereken konut kredisi tutarı ise  91 bin 150,29 TL’ye tekabül eder. Yapılan dosya masrafları için de temin edilen kredi tutarının binde beşi kadar ücret talep edilir. 50 bin TL için dosya masrafı ücreti 250 TL’ye tekabül eder.

ING Bank konut kredisi faiz oranları 2 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.