Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme

Kredi kartı kullanıcılarının ay sonlarında yakındıkları konuların başında kredi kartı borcu ödeme konusu geliyor. Zamanında ödenmemiş borçlar ya da tamamı ödenmeden asgarisi ödenen borçlar birikerek külfetli bir hal alıyor. Her ay tamamı ödenmeyen borçlar faizleriyle birlikte daha ödenmez hale geliyor. Bazı kişiler bu problemin altından banka kredisi çekerek geliyor ancak herkesin kredi notu yüksek olamayacağından kredi çekme olanağı olmayanlar daha da çıkılmaz hale geliyor.

Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme

Kredi kartı borcunuzu hiçbir yolla kapatamıyorsanız daha fazla sıkıntıya girmemek için bankayla sizin aranızda aracı görevi gören ve borcunuzu taksitlendirme imkanı sunan firmalara başvurabilirsiniz. Aracı firma kredi kartı borcunuz ne kadarsa sizin adınıza borcunuzu ödüyor ve belirli bir komisyon karılığında ödediği miktarı taksitlendiriyor. Taksitlendirme sizin ödeyebileceğiniz size uygun miktarlarda yapılıyor ve kredi kartı borcunuza faiz binmesindense taksitleri ödemek daha kolay hale geliyor.

Kredi kartı taksitlendirme sistemini kullanabilmeniz için borcu olan kartınızın kullanıma açık olması gerekiyor ve kartın yasal takibe girmemiş olması lazım. Bunların dışında kartınızda alınacak komisyonun çekilebilmesi için yeterli limitin olması gerekir.