Kredi Kartında Borç Hesaplama Nasıl Yapılır?

Kredi kartı aldığınız günü hatırlarsanız tek düşündüğünüz “birçok insan kredi kartı yüzünden zor duruma düşüyor ben ise düşmeyeceğim ve dikkatli kullanacağım.”dır. Ancak kampanyalar kaçırılmaması gereken fırsatlar, eşinizin ve çocuğunuzun ısrarları, acil ihtiyaçlar derken elde olmadan sebeplerle borçlar almış başını gitmiştir ve ödemek oldukça zor hale gelmiştir. Bu sefer içinizden düşündüğünüz “keşke şu borçlar eşit taksitlere bölünse de taksit – taksit ödesem.”dir. İlk düşünceniz gerçekleşmedi ama ikinci düşünceniz gerçekleşebilir. Kredi kartı taksitlendirme merkezine gelerek 20 dakika gibi kısa bir zamanda kredi kartı borcunuzdan tamamen kurtulup kredi kartı taksitlendirme hizmetinden yararlanmış olursunuz.

Kredi Kartında Borç Hesaplama Nasıl Yapılır?

İnsanlar bu fikri içinden geçiriyor ancak böyle bir şey olur mu? Diye düşünürken aylar faiz ödeyerek bitmeyen borçları ödemekle geçiyor. Şimdi tamamen yasal olan ve bankanız onayı ile gerçekleşen bu taksitlendirme için kredi kartı taksitlendirme merkezine gelerek taksitlendirme avantajlarını öğrenip bu hizmetten yararlanıp, borçlarınızı bir düzene koyup, bundan sonraki hayatınızla ilgili yeni planlar yapma zamanıdır. Kredi kartının asgarisini ödemek ile taksitlendirme arasındaki fark parasal olarak şöyledir. Asgari ödemelerde ödeyeceğiniz faiz oranı toplamı bir yılda kredi kartı taksitlendirme hizmeti aldığınız zaman ödeyeceğiniz komisyondan en az 6 kat fazladır. Yıllar geçtikçe bu miktar katlanarak artmaktadır.

Kredi Kartı Kolaylığı Kullanımı Etkiliyor!

Kredi kartının insanlara getirdiği kolaylıklar oldukça fazladır. Kredi kartı hayatımıza girdiğinden beri birçok işimizi kimseye muhtaç olmadan halletmişizdir. Ancak elde olmayan sebepler ve istenmeden biriken borçlar nedeni ile kredi kartı taksitlendirme yapılamadığı takdirde artık kredi kartı borcu hayatımızı kolaylaştırmaktan çıkmış ve zorlaştırmaya başlamıştır. Kredi kartı taksitlendirme yapabilseydik elbette işlerimiz çok daha kolay gidecekti. Bu gün herkes kredi kartının asgarisini ödemenin ne denli bütçeye zararlı ve içinden çıkılmaz asla bitmeyecek bir borç içinde olmak olduğunu bilmektedir.