Küçük İhtiyaçları Olanlara Özel Halkbank’tan 5.000 TL Mini İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Halkbank, küçük miktarlarda ihtiyaçları olan müşterilerine özel 10 aya kadar uzanan ödeme planlarıyla 5 bin Türk Lirasına kadar ihtiyaç kredisi sunuyor.

Halkbank Mini İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Halkbank, küçük ihtiyaçları olan müşterilerine özel 10 aya kadar uzanan uygun ödeme planlarıyla 5 bin Türk Lirasına kadar ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Mini ihtiyaç kredisi kampanyası için uygulanan faiz oranları yüzde 2,66’dan başlamaktadır. Kredi faiz oranları piyasadaki faiz değişimlerinde etkilenmeyip, banka kişiye özel faiz değişikliklerine gidebilmektedir.

Mini ihtiyaç kredisi kampanyası başvurusu banka şubelerinden gerçekleşmektedir. Başvuru esnasında bireylerin yanlarında T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu nüfus cüzdanlarını, gelir durumlarını gösteren belgeyi ve ikametgah belgelerini getirmeleri istenmektedir.

5.000 TL Mini İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Halkbank Mini ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 10 ay vadeli 5 bin Türk Lirası finansman temin eden kişiler için uygulanan faiz oranı yüzde 2,66 olması halinde aylık ödenmesi gereken kredi taksit tutarı 591,91 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Yıllık maliyet oranı yüzde 47,5674 olurken, banka müşterilerinde kredi için kredi dosya masrafı ücreti tahsil etmektedir. Bu ücret temin edilen kredi tutarının binde beşine tekabül etmektedir. 5 bin Türk Lirası için ödenmesi gereken kredi tahsis ücreti ise BSMV dahil olmak üzere 26,25 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 13 Kasım 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/4521-kredimini

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini