Odeabank’tan 15.000 TL PTT Kredisi!

Ülkemizin her yerinde şubesi bulunmayan ancak çeşitli başvuru kanalları ve ödeme kanalları ile müşterilerine kolaylıklar sağlayan Odeabank, PTT şubelerinden başvuru yapılan ve aynı zamanda yine PTT şubelerinden ödemelerinde yapıldığı ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Odeabank PTT kredisi ile müşterilerine özel PTT şubelerinden ücretsiz kredi ödemeleri sağlanan kampanyanın faiz oranları yüzde 1,85 olup, sabit tutulmuştur. Yani hem emekli müşterilerin hem diğer müşterilerin aldıkları her vadedeki kredi tutarında yüzde 1,85 oranında faiz uygulanmaktadır.

PTT Şubelerinden yapılan ihtiyaç kredisi başvurularına kredi üst limiti belirlenmiştir. Bu limit 50 bin Türk Lirası değerindedir. Yani PTT şubelerinden maksimum 50 bin Türk Lirası tutarına kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilinmektedir. Krediye ilişkin olarak hayat sigortası zorunludur. Ödemeler is Odeabank kanalları ile PTT haricinde Akbank ATM’lerinde de yapılabilinmektedir.

48 Ay Vadeli 15.000 TL Odeabank PTT Kredisi

Odeabank PTT Kredisi kapsamında 48 ay vadeli ödeme planı ile 15 bin Türk Lirası değerinde ihtiyaç kredisi ürününden alındığında yüzde 1,85 faiz oranı uygulanıp, 79 Türk Lirası tutarında tahsis ücreti alınmaktadır. Aylık ihtiyaç kredisi taksit tutarı 511 Türk Lirası yapmaktadır. Sigorta ücreti kişiye göre değişse de ortalama 112 Türk Lirası yapmaktadır. Yıllık uygulanan efektif faiz oranı yüzde 30,5507’ye tekabül etmektedir.

Odeabank PTT kredisi faiz oranları 25.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/bireysel/krediler/Ihtiyac-Kredisi/Sayfalar/Odeabank-PTT-Kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.