Öğrencilere Kredi Kartı Veren Bankalar

Öğrenciler açısından yetersiz kalan kredi kartı limitlerinin en iyi şekilde arttırılması açısından muhakkak mali gelirlerin beyan edilmesi gerekmektedir. Ki banka kişinin elde ettiği gelirlere bağlı olarak istemiş oldukları tutara ilişkin kredi kartı limiti verebilsin. Öğrencilerin bu konuda alabileceği maksimum kredi kartı limiti 3.000 TL’dir. Bunu alabilmek için muhakkak tek bankanın kredi kartını kullanıyor olması ve hiçbir bankada herhangi bir borcu olmuyor olması oldukça önemlidir. Bu durumlara sahip olan kişiler kullandıkları bankanın ATM’lerinden, internet bankacılıklardan kredi kartı limit artışı talebinde bulunabilirler.

Henüz çalışmayan ve mali geliri olmayan öğrenciler ise bu limitin artışa geçmesi konusunda ısrarcı olmak istedikleri görülmektedir. Banka kişinin öğrenci olduğunu ele alarak, yoğun bir eğitim nedeniyle çalışamadığını da düşünebilmektedir. Bu konuda farklı alternatif sunarak, öğrenci velisinin kefil olmasını ve buna bağlı olarak limit artışının öğrenci velisi tarafından istenmesini sağlamaktadır. Keza, öğrenci velisinin bu konuda ki bankacılık değerleri de çok önemli olacağı gibi, en ufak bankacılık işleminde ki hatalı pürüzler nedeniyle maalesef ki kart limiti artışa geçmeyecektir. Durum tam tersi olup, iyi bir banka kullanıcı olan ebeveynlerin onayı doğrultusunda öğrencilerin kredi kartı limiti çok rahatça artmaktadır.

Öğrencilere Kredi Kartı Veren Bankalar

Araştırmalarımız sonucunda ki kişisel tavsiyelerimiz aşağıda sıralanmıştır.

  • İş bankası
  • Ziraat bankası
  • Finans bank
  • Garanti bankası
  • Halk bank
  • Akbank

şeklindedir. İlgili bankanın öğrencilere vermiş olduğu kapsamlar geniş olduğu gibi herhangi bir zorluk çekmeden rahatça iyi bir kredi kartına sahip olabilmek bu bankalarla mümkün olacaktır.