Şekerbank Özgür Kredi Kampanyası! 10.000 TL Kredi!

Ülkemizde çok sayıda şubesi bulunan ve müşterilerine özel kredi kampanyaları düzenleyen Şekerbank, Özgür Kredi Kampanyası düzenledi.

İhtiyaç kredisi kapsamında Özgür Kredi Kampanyası düzenleyen banka, yüzde 1,55’ten başlayan faiz oranları ile en uygun ihtiyaç kredisi ödeme planları düzenliyor.

İhtiyaç kredisi faiz oranları sabit olarak belirlenip, kredi vadesi en az 3 ay, en fazla ise 48 ay olmaktadır.

Kampanya kapsamında en fazla 50 bin Türk Lirasına kadar finansman desteği verilip, kredi dosya masrafları için de belli oranda kredi tahsis ücreti alınmaktadır. Bu oran kredinin yüzde 0,5’i kadar olup, bir kez tahsil edilmektedir. Ayrıca banka müşterilerden hayat sigortasının yapılmasını talep etmektedir. Hayat sigortasının ödemeleri ise kişi özelinde değişmektedir.

Aylık kredi ödemeleri kişilerin aylık gelirlerinin yüzde 50’sinden fazla olmamaktadır. En uygun ihtiyaç kredisini sunan Şekerbank, faiz oranlarında da vade ya da kredi tutarına göre yahut piyasadaki faiz değişimlerine göre değişiklik yapmamaktadır. Ancak bankanın faiz oranlarında değişiklik yapma hakkı vardır.

Özgür Kredi Kampanyası başvurusu Şekerbank şubelerinden yapılmaktadır. Kredi başvurusunda bireylerden T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesinden herhangi biri ile birlikte gelir dokümanları ve ikametgah adresi için belge istenmektedir.

Kredi kefilsiz olarak sunulmaktadır. Ancak yapılan kredi incelemeleri sonrasında kefil istenebilmektedir. Bu durumda kefillerinde bireylerden istenen krediye ilişkin belgelerin aynılarını getirmeleri gerekmektedir.

10.000 TL Özgür Kredi Kampanyası!

Şekerbank ihtiyaç kredisi kapsamında 10 bin TL tutarında finansman alındığında ve 48 ay vadeli ödeme planı düzenlendiğinde aylık kredi taksit tutarı yüzde 1,55 faiz ile  316,80 TL olmaktadır. Kredi sonunda ödenecek toplam tutar ise 15 bin 206,43 TL’ye tekabül etmektedir. 10 bin TL için talep edilen kredi tahsis ücreti ise 50 TL’dir. Aynı kredi tutarı 36 ve 24 ay vadeli ödeme planları ile alındığında aylık kredi taksit tutarları sırası ile 383,56 TL ve 520,36 TL olup, kredi sonunda ödenecek toplam tutarlar ise 13 bin 808,23 TL ve 12 bin 488,72 TL olmaktadır. Bu durumda kredi tahsis ücreti değişmeyip yine 50 TL’dir.

Şekerbank ihtiyaç kredisi faiz oranları 27 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/ozgurkredi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.