Şekerbank’tan 10.000 TL Borç Transfer Kredi Kampanyası!

Şekerbank borçlarını bir araya toplamak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Diğer bankalarda bireysel kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabı borçları olup, bundan sıkılanlar için Borç Transfer Kredisi Kampanyası düzenledi.

Şekerbank Borç Transfer Kredi Kampanyası!

Diğer bankalarda bireysel kredi borcu, kredi kartı borcu ya da kredili mevduat hesabı birikmiş borcu olanlara özel Şekerbank müşterilerine kredi kampanyası sunuyor. Borç Transfer Kredi Kampanyası düzenleyen banka, söz konusu kişilerin bu krediyi kullanmalarına, borçlarını kapatmalarına ve tüm borçların bir arada olmasına imkan sağlıyor.

Şekerbank borç transfer kredi kampanyası faiz oranları yüzde 2,54’ten başlıyor. En uzun vade süresi 36 ay olup, kredi faiz oranları ise vade süresine göre değişkenlik gösteriyor. 12 aya kadar olan vadelendirmelerde yüzde 2,54 oranında, 12 aydan 36 aya kadar vadelendirmelerde ise yüzde 2,66 oranında faiz uygulanıyor.

Kredi kullanımı dahilinde dosya masrafları ücret talep eden banka, bunu tek seferlik temin etmektedir. Dosya masrafı ücreti kredi tutarının en fazla binde beşi kadar olup, kredi başvuruları ise banka şubelerinden yapılmaktadır.

Şekerbank’tan 10.000 TL Borç Transfer Kredi Kampanyası!

Şekerbank’ın düzenlendiği borç transfer kredi kampanyası kapsamında 36 ay vadeli geri ödeme planıyla 10 bin Türk Lirası finansman temin eden kişilerin aylık kredi taksit ödemesi 471 Türk Lirası, aylık faiz oranı yüzde 2,66, aylık toplam maliyet oranı yüzde 3,8672, yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 46,4069 olmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 15 Eylül 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/borctransferikredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini