Şekerbank’tan 15.000 TL Bedelli Askerlik Kredisi Kampanyası!

Şekerbank, bedelli askerlikten yararlanmak isteyen kişilere özel bedelli askerlik kredisi kampanyası düzenlendi.

Şekerbank Bedelli Askerlik Kredisi Kampanyası!

Şekerbank’ın düzenlendiği bedelli askerlik kredisi kampanyası kapsamında 15 bin Türk Lirasına kadar finansman imkanı tanınmaktadır. Nakitleri olmayan ancak bedelli askerlikten yararlanmak isteyenlere özel Şekerbank’ın sunduğu kredi kampanyasının faiz oranları kişilerin tercih edecekleri vade süresine göre değişkenlik göstermektedir. 12 aya kadar kullanılan tüm kredi tutarlarında yüzde 2,41 oranında faiz uygulanırken, 13 aydan 24 aya kadar olan kredi vadelendirmelerinde yüzde 2,47 oranında, 25 aydan 36 aya kadar olan kredi vadelendirmelerinde yüzde 2,48 oranında, 37 aydan 48 aya kadar olan vade sürelerinde ise yüzde 2,49 oranında faiz uygulanmaktadır. Ancak bankanın kişi özelinde faiz oranlarında değişiklik yapma hakkı bulunmaktadır.

Masrafsız Kredisi İmkanı!

Bedelli askerlik kredisi kampanyasının üst sınırı 15 bin Türk Lirasıdır. Bu tutardan daha yüksek miktarda kredi kullanılmamaktadır. Aynı zamanda masrafsız kredi imkanı sağlayan banka, müşterilerine çeşitli ödeme planı imkanı sağlamaktadır.

Bedelli askerlik kredisi için başvurular sadece banka şubelerinde yapılmaktadır. Banka şubesi haricinde başvuru kanalı bulunmamaktadır.

15 Bin TL Kredi için Ödeme Planı Örneği

Şekerbank’tan 15 bin Türk Lirası bedelli kredisi temin eden bir kişi için 24 ay vadeli geri ödeme planı oluşturulması halinde aylık kredi ödemesi 882 Türk Lirası, aylık toplam maliyet oranı yüzde 3,4983, yıllık maliyet oranı ise yüzde 41,9792 olmaktadır. Aynı kredi tutarı için 12 ay vadeli geri ödeme planı oluşturulması halinde aylık kredi taksidi bin 497 Türk Lirası, aylık maliyet oranı yüzde 3,3994, yıllık maliyet oranı ise yüzde 40,7924 olmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 30 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.sekerbank.com.tr/bireysel/kampanyalar/kredi_kampanyalari/bedelli-askerlik-ihtiyac-kredisi-kampanyasi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini