Şekerbank’tan 15 Yaşındaki Araçlara 48 Ay Vadeli Taşıt Kredisi Kampanyası

Şekerbank, sahip olmak istediğiniz otomobiller için ihtiyaç duyduğunuz krediyi 48 aya varan vade seçenekleri ile sunuyor. Sıfır kilometre otomobiller için geçerli olan taşıt kredisi kampanyası, aynı zamanda 15 yaşına kadar olan ikinci el otomobiller için de geçerli.

Temin edeceğiniz kredi tutarını satın alacağınız otomobile göre belirleyen Şekerbank, hem sıfır kilometre, hem de on beş yaşına kadar olan ikinci el otomobiller için ilk 50 bin Türk Lirası için yüzde 70 oranında, 50 bin Türk Lirası’ndan fazla olan kısım için ise yüzde 50 oranında taşıt finansmanı sağlıyor.

Herhangi bir ön kefil talebinde bulunmayan Şekerbank, on beş yaşına kadar olan tüm otomobiller için ihtiyaç duyduğunuz taşıt kredisini, satın alacağınız otomobil üzerine rehin tesisi gerçekleştirerek temin ediyor.

Araç sahibi olacak kişinin nüfus cüzdanı ya da ehliyet, pasaport gibi dengi bir belge ile başvurması gereken kredi türü için aynı zamanda yanınızda gelir durumunuzu gösteren bir gelir belgesinin de bulunması gerekiyor. Bu belgelere ek olarak eğer satın alacağınız otomobil ikinci el bir otomobil ise ruhsat fotokopisi, sıfır kilometre bir otomobilse de proforma faturasının Şekerbank’tan taşıt kredisi başvurusu aşamasında yanınızda olması gerekiyor. Temin edeceğiniz kredi tutarı otomobil sıfırsa proforma faturası üzerinden, ikinci else de kasko değeri üzerinden belirlenerek teslim ediliyor.

Şekerbank’tan temin edeceğiniz taşıt kredisi için gerçekleştirdiğiniz kredi başvurusu, en fazla 48 saat içerisinde sonuçlanarak, kredi sonucunuz tarafınıza SMS ile bildiriliyor.

Siz de gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Şekerbank şubesini ziyaret ederek, en uygun taşıt kredisi için başvuruda bulunabilirsiniz.