Şekerbank’tan 48 Ay Vadeli 10.000 TL Taşıt Kredisi!

Ülkemizde yıllardır özellikle tarım sektöründeki faaliyetler için çeşitli kredi kampanyalar düzenleyen Şekerbank, şimdi de araç sahibi olmak isteyen müşterileri için taşıt kredisi sunuyor.

Sunduğu bayram kredilerinden eğitim kredisine, konut kredisinden ihtiyaç kredisine kadar çeşitli ihtiyaç durumları için müşterilerine yardımcı olan Şekerbank, otomobil sahibi olmak isteyen müşterilerine özel 48 ay vadeli taşıt kredisi sunuyor.

Şekerbank taşıt kredisi faiz oranları  yüzde 1,48’den başlamaktadır. Faizler aracın yeni ya da ikinci el olmasına göre farlılık göstermektedir. İkinci el araçların alımlarında 24 aya kadar olan kredi ödeme planlarında yüzde 1,48 oranında, 25 ile 48 ay arasında yüzde 1,55 oranında, sıfır araçların alımlarında 48 aya kadar olan tüm kredi ödemlerinde yüzde1,75 oranında faiz uygulanmaktadır.

İkinci el araçların satın alımları için kullanılan kredilerde araçların 15 ve üzeri yaşta olmamaları gerekmektedir. Ayrıca kredi kullanımlarında Şekerbank aracın üzerine rehin tesisi koymaktadır. Bu ödenmeyen krediler için bankanın aldığı bir önlemdir. Kredi ödemeleri sona erdiği zaman rehin de kalkar.

48 Ay Vadeli 10.000 TL Taşıt Kredisi için Ödeme Planı

48 ay vadeli 10.000 TL kredi sıfır araçlar için alındığı zaman faiz oranı yüzde 1,75 oranında, aylık kredi taksidi ise  332,69 TL olur. İkinci el araçlarda ise uygulanan faiz oranı yüzde 1,55’tir. Aylık taksit ise 316,80 TL olur. Kredi kapsamında tahsis ücreti temin edilir. Bu ücret kredinin tutarına göre farklılık göstermektedir. 10.000 TL için kredi tahsis ücreti ise 50 TL’ye tekabül etmektedir.

Şekerbank taşıt kredisi faiz oranları  30 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/hesaplamaaraclari/bireyselkredihesaplama

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.