Şekerbank’tan 50.000 TL’ye Kadar Düşük Faizli Özgür Kredi Kampanyası!

Şekerbank düzenlediği Özgür Kredi ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde nakit ihtiyaçlarınızı avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları ile birlikte çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor.

Şekerbank’ın hayata geçirdiği Özgür Kredi kampanyası, maksimum olarak 50 bin Türk Lirası’na kadar tüm nakit ihtiyaçları için çözüm üretiyor. Kişiye özel bankacılık hizmetleri sunan Şekerbank, avantajlı maliyetler eşliğinde ihtiyaç duyulan nakit desteğinin temin edilmesine olanak sağlıyor.

Kredi ödeme planı oluşturulma aşamasında 3 aydan 48 aya kadar taksitlendirme seçeneği sunan Şekerbank, temin edilen kredi tutarının binde 5’i oranında da kredi tahsis ücreti talebinde bulunuyor. Kişinin yaşına, cinsiyetine ve mesleğine göre değişen hayat sigortası ücretlerini de kredi ödeme planı dahiline alan Şekerbank, Özgür Kredi kampanyasından faydalanılabilmesi için Özgür Tarifler içerisinde yer alan tarifelerden en az Aylık Eko Paket’in satın alınmasını talep ediyor.

Şekerbank 10.000 TL Özgür Kredi Ödeme Planı

Şekerbank’tan 48 ay vade seçeneği ile ödeme planı talebinde bulunacağınız 10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için, bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,66’a tekabül etmektedir. Bu ödeme planı dahilinde ödenecek eşit taksit tutarı 325,49 Türk Lirası olmaktadır.

Bu ödeme planı için aylık toplam maliyet oranı yüzde 2,2576 düzeyinde gerçekleşirken, yıllık toplam maliyet oranı da yüzde 27,0912 düzeyinde gerçekleşmektedir. Özgür Kredi kampanyasından faydalanmak için size en yakın Şekerbank şubesini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Bu ziyaret esnasında yanınızda kredi başvurusunda gerekli belgelerin bulunması da oldukça faydalı olacaktır.

Bu kredi ödeme planı, 30 Ocak 2018 Salı günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/ozgurkredi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.