Şekerbank’tan Uygun Faizli 10.000 TL Özgür Kredi

Şekerbank, müşterilerine Özgür Kredisi Tarifesini kullanarak onlara özel bankacılık hizmetlerinden avantajlı imkanlarda faydalanabilmeleri için ihtiyaç kredisi sunuyor.

Şekerbank Özgür Kredi Kampanyası

Şekerbank, müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kapsamında Özgür Kredi Kampanyası sunuyor. Özgür kredi kampanyası için kredi üst limiti belirleyen banka, 100 bin Türk Lirasına kadar kredi kullandırmaktadır. 100 bin Türk Lirasından daha yüksek tutarda kredi temin etmek isteyenlerin banka şubelerini ziyaret etmeleri gerekmektedir Aynı zamanda yine özgür kredi kampanyası kapsamında azami 36 ay vade, asgari ise 3 ay vade belirlenmiştir. 3 aydan daha kısa, 36 aydan daha uzun vadeli kredi ödeme planı hazırlanmamaktadır.

İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,44’ten başlamaktadır. Bankanın faiz oranlarını değiştirme hakkı bulunup, kredi notuna göre faiz oranlarında değişiklik olabilmektedir. Özgür kredi kampanyasından yararlanan kişilerden temin ettikleri kredi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir. Kredi tahsis ücreti dosya masrafı ücreti olup, tek seferlik alınmaktadır. Buna ek olarak tüm müşterilerin hayat sigortası yaptırmaları istenmektedir. Hayat sigortasının her sene yenilenmesi gerekip, ödemeleri ise kişiden kişiye farklılık göstermektedir.

Şekerbank’tan 10.000 TL Özgür Kredi ve Ödeme Planı

Şekerbank Özgür kredi kampanyası kapsamında 10 bin Türk Lirası temin eden kişiler için 36 ay vadeli ödeme planı oluşturulduğunda yüzde 2,44 faiz oranıyla aylık ödenmesi gereken kredi taksit ücreti 468 Türk Lirasına, yıllık maliyet oranı yüzde 44,1687, aylık maliyet oranı yüzde 3,6807, kredi tahsis ücreti ise 50 Türk Lirasıdır.

Bu kredi kampanyası ve faiz oranlarına ait bilgiler 20 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/ozgurkredi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.