Taşıt Kredinizi Ziraat’e Transfer Edin, 48 Aya Kadar Vadelendirin!

Ziraat Bankası, farklı bankalardan temin edilmiş olan taşıt kredisi ürünlerinin yapılandırılarak, düşük faiz seçenekleri ve 48 aya kadar uzayan vade tercihleri eşliğinde ödenmesine olanak sağlıyor.

Farklı bir bankadan temin edilmiş taşıt krediniz için ödemelerinizi yapmakta zorlanıyorsanız, hemen taşıt kredisi ürününüzü Ziraat Bankası’na taşıyabilirsiniz. Ziraat Bankası, düzenlediği taşıt kredisi transfer ürünü sayesinde hem sıfır kilometre otomobillerin, hem de beş yaşına kadar olan ikinci el otomobillerin satın alımında kullanılmış taşıt kredileri için avantajlı faiz oranları eşliğinde yapılandırma olanağı sağlıyor.

Diğer bankaya kalan borcunuzun toplamı kadar kullanılabilen bir taşıt kredisi ürünü olan Ziraat Bankası taşıt kredisi transferi, hususi olarak kayıt edilmiş hafif ticari araçlar için de kullanılabiliyor.

Ziraat Bankası, kalan taşıt kredisi borcunuzu 48 aya kadar vadelendirip, avantajlı maliyetler eşliğinde ödemelerinizi rahatlatmanıza olanak sağlıyor. Kredi vade süresi boyunca satın alınan otomobil üzerine rehin tesisi gerçekleştiren banka, aynı zamanda hayat sigortası ve kasko uygulamalarını da zorunlu tutuyor.

Ziraat Bankası 25.000 TL Taşıt Kredisi Transferi Ödeme Planı

Ziraat Bankası’na 25 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi transfer etmeniz halinde bankanın 48 ay vade seçeneği için uygulayacağı aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,35 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 753,32 Türk Lirası’na, kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 21,6272’ye, toplam yapılacak geri ödeme ise 36 bin 159,36 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 11 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/tasit/transfer-tasit-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.