TEB’den 5 Yıl Vadeli 50.000 TL Arsa Kredisi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), arsa satın alma hayali olan, arsa alarak yatırım yapmak isteyenlere özel finansman desteği veriyor.

Arsa Kredisi kampanyası düzenleyen TEB, yüzde 1,60 oranında faiz uyguluyor. Faiz oranları sabit olup, değişmiyor. Azami vade süresi 60 ay yani 5 yıl olup, 5 yıldan daha uzun süreli ödeme planı düzenlenmiyor.

TEB’den arsa kredisi alacak bireylerin satın almak istedikleri arsanın ekspertiz raporu oluşturuluyor. Ekspertiz raporundaki arsanın değeri baza alınarak da finansman veriliyor. Rapordaki değerin yüzde 60’ı hesaplanıyor.

Müşterilerinin gelir durumlarına en uygun arsa kredisi ödeme planlarını hazırlayan ve sunan banka, kredini teminatı için hem arsanın üzerine ipotek koyuyor hem de müşterilerinin geri ödeme süresi boyunca sigorta yaptırmalarını istiyor. İpotek ödemeler bittiğinde kaldırılıp, sigorta ödemeleri ise kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor. İpotek için 159,30 TL tutarında, ekspertiz raporu için ise 543,35 TL tutarında ücret alınıyor.

50.000 TL Arsa Kredisi ve Ödeme Planı

TEB’den 5 yıl vadeli 50 bin TL arsa kredisi alan kişilerin aylık kredi ödemesinin hesaplaması bin 302,54 TL olmaktadır. Yüzde 1,60 faiz oranı ile vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 78 bin 152,17 TL olmaktadır.

Türk Ekonomi Bankası arsa kredisi faiz oranları 30 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/arsa-kredisi/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.