TEB’den Her Türlü Ev Alımları için Konut Kredisi Kampanyaları!

Türk Ekonomi Bankası, artan taksitliden azalan taksitliye, dönem dönem ödemeliden anapara ertelemeliye, esnek ödeme imkanından ara ödemeliye,al kirala kampanyasından  her şey dahile kadar her türlü konut alımları için konut kredisi kampanyaları düzenledi.

Taksitleri her ödemede artarak gitmesini isteyenlerin artan taksitli konut kredisi, yılın belli dönemlerinde prim alanlar için dönem dönem ya da balon ödemeli, evi olup satamayan ancak yeni ev almak isteyenler için al kirala kampanyası gibi her türlü ihtiyaç, her türlü ev sahibi olmak için kredi kullanmak isteyen müşterilerine Türk Ekonomi Bankası (TEB) uygun faizli ve uzun ödemeli konut kredisi sunuyor.

60 ay vadeli konut kredisi sunan TEB, aynı zamanda da sabit faizli konut kredisi imkanı veriyor. Faiz oranları yüzde 1,29 olup, vadeye ve kredi tutarına göre değişiklik göstermemektedir.

Krediye ilişkin olarak ekspertiz ücreti, kredi tahsis ücreti ve ipotek tesis ücreti alınır. Konut alımlarında banka kendi anlaşmalı olduğu firma tarafından belirlenmiş eksper ile evin değerlemesi yapılır. Sonrasında ise ne kadar kredi verileceği belirlenir. Bu kapsamda da müşterilerden ekspertiz ücreti alınır. Alınan evin üzerine kredilerin ödenmemesi durumu için ipotek tesisi konulur. Kredi ödemeleri tamamen sona erdiği zaman ise ipotek tesis ücreti ortadan kalkar. Kredi tahsis ücreti ise dosya masrafları için istenir ve sadece kredi tutarına göre değişikli gösterir. Bu da kredinin maksimum binde beşine tekabül eder.

Krediler 3 iş günü içerisinde incelenir ve TEB müşterilerine kredinin onaylanıp onaylanmadığını müşterilerine bildirir. Ayrıca konut kredisi evin yüzde yüzlük değeri kadar verilmez. Ancak bazı kredi kampanyalarında yüzde yüzü kadar verilir. Verilmediği durumda ise ekspertiz raporunun yüzde 75’i kadar kredi verilir.

Türk Ekonomi Bankası konut kredisi faiz oranları  30 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/konut-kredisi-urunlerimiz/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.