TurkishBank’tan 36 Ay Vadeli Taşıt Sahibi Yapan Kredi Kampanyası!

Yaklaşık 35 senedir ülkemizde hizmet veren ve kendini sürekli büyüten, uzman kadroları ile müşterilerine kaliteli hizmet sağlayan TurkishBank, uygun faiz oranları ve uygun vadede müşterilerini taşıt sahibi yapan kredi kampanyası düzenledi.

TurkishBank müşterilerine özel faiz oranları ile taşıt kredisi kampanyası düzenledi. Taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,40 ve sabit oranlıdır. Her vade süresinde ve her kredi tutarında faiz oranlarını sabit tutan banka en uygun taşıt kredisini vermeyi hedeflemektedir. Müşterilerini hayalleri ile buluşturan kredi kampanyasını düzenleyen TurkishBank, 36 ay vadeye kadar uygun ödeme planı imkanı sağlamaktadır.

36 Ay Vadeli 20.000 Türk Lirası Kredi Ödeme Planı Örneği

36 ay vadeli taşıt kredisi çerçevesinde 20 bin Türk Lirası finansman almak isteyen bireylerin aylık kredi ödemesi 744,90 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Kredi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti alınmaktadır. 20 bin Türk Lirası için tahsis ücreti 100 Türk Lirası olmaktadır. Geri ödenecek toplam tutar ise yüzde 1,40 faiz oranı ile 26 bin 816,514 Türk Lirasıdır.

TurkishBank kredi tahsis şartı olarak müşterilerine kasko ve hayat sigortası yaptırmasını talep etmektedir. Hayat sigortası ücretleri müşteri özelinde farklılık göstermektedir. Kasko ile Zorunlu Trafik Sigortası ücretleri aracın markasına, aracın bedeline ve model yılına göre farklılık göstermektedir.

TurkishBank taşıt kredisi faiz oranları 23.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.turkishbank.com/bireysel-bireysel-kredi-ve-kmh-faiz-oranlari/

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.