Türkiye Finans Katılım Bankası Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye Finans kullanıcılarına birçok kredi kartı seçeneği sunan bir diğer banka olarak dikkati çekiyor. Özellikle Happy Card ile müşterilerine birçok avantaj sunmaktadır. Bonus platformuna bağlı olan bu kredi kartı sayesinde yapacağınız alışverişlerde bonus kazanılabilinmektedir.

Happy Card’ın Classic, Gold ve Premium versiyonları bulunmaktadır. Her kredi kartında olduğu gibi bu versiyonlar sırası ile gitmektedir ve Gold ile Platinum’a geçmek için harcamalarınızın artırmış olmanız gerekmektir. Hac ve Umreye gitmeyi düşünen müşterilerini de dinleyen firma onlar için Haremeyn Card fırsatını sunmuş durumda. Bu kart sayesinde kazandığınız puanların direkt olarak hayır kurumlarına gitmesini sağlayabiliyorsunuz. Türkiye Finans Kredi Kartı ise bankanın sunduğu düşük asgari ödemeli olan ve kar payı avantajını daha az sunan bir kredi kartıdır. Bu kartların yanı sıra son çıkan kartlardan birisi olan Happy Anne kredi kartı ile de annelere özel indirimler ve çocuk ürünlerindeki kampanyalardan yararlanılabilmektedir.

Türkiye Finans Katılım Bankası Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye Finans Kredi kartı başvurusu için size en yakın şubeye başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun için yanınızda sadece kimliğinizin olması yeterlidir. Sizden ek bir belge istenecekse eğer gerekli görüldüğü durumlarda bu zaten belirtilecektir. Onun dışında bir sorun olmayacaktır. Başvurunuzu yaptığınız zaman dolduracağınız formdaki bilgilere göre kartınız onaylanacak ve belirttiğiniz adrese gönderilecektir.

Kredi kartı başvurusunu internetten de yapabilirsiniz. Bunun için Türkiye Finans internet sitesindeki Hemen Başvur bölümüne girmeniz gerekmektedir. Burada sizden istenen bilgileri girerek başvurunuzu 4 adımda tamamlayabilirsiniz. Eğer başvurunuz onaylanırsa size mesaj yolu ile bilgi verilecektir.

İnternet ve şubenin yanı sıra mesaj yolu ile de kredi kartı başvurunuzu yapabilirsiniz. Eğer Happy Card almak istiyorsanız “HAPPY” yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı yazarak 2442’ye göndermelisiniz. Eğer Happy Anne kartı almak isteniyorsa HAPPY yerine ANNE yazılması gerekmektedir.