Türkiye İş Bankası’ndan 36 Ay Vadeli 30.000 TL Kefilsiz Taşıt Kredisi!

Yüksek iş ahlakı prensiplerine taviz vermeden müşterilerine özel faiz oranları ile kredi kampanyaları düzenleyen Türkiye İş Bankası, avantajlı koşullar sunuyor.

Türkiye İş Bankası, 48 ay vadeli ödeme planları ile uygun faizli taşıt kredisi sunuyor.

Araç alımlarını daha da kolay hale getirerek destek veren banka, yüzde 1,30 sabit faiz oranı ile anında başvuru yapma imkanı tanıyor.

Kredide kefil şartı bulunmuyor, anında başvuru ile hızlı krediye sahip olunabiliniyor.

Taşıt kredisi başvuruları internet ve mobil şubelerinden yapılıyor. Başvuruların onaylanması halinde bireylerin banka şubelerinde istenilen belgeleri de yanlarında götürerek gitmeleri gerekiyor. Banka, kredi kapsamında müşterilerinden  taşıt kredisi başvuru formunun eksiksiz ve tam doldurulmasını, T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu nüfus cüzdanlarını, aylık net kazançlarını gösteren gelir belgelerini talep ediyor. Bunların yanı sıra bireyler yeni araç sahibi olacaklar ise proforma fatura, ikinci el araç sahibi olacaklarsa Motorlu Araç Tescil ve Trafik Belgesi getirmeleri gerekiyor.

36 ay vadeli ödeme planı ile 30 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi alan bir müşterilerinin aylık kredi taksit ödemesi bin 95,44 Türk Lirasına tekabül ediyor. Yüzde 1,30 oranında faiz ile toplamda geri ödenmesi gereken kredi tutarı 39 bin 435,84 Türk Lirası olup, bin 990,00 Türk Lirası kasko ücreti, 157,50 Türk Lirası kredi tahsis ücreti alınıyor. Kasko ücreti 40 yaşındaki bir müşterinin taşıt kredisi alması baza alınarak hesaplanmıştır. Bu ücret kişiden kişiye göre değişiyor. Ayrıca tahsis ücretine yüzde 5 oranında banka sigorta muamele vergisi (BSMV) dahil edilmektedir.

Türkiye İş Bankası Taşıt Kredisi faiz oranları 22.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.isbank.com.tr/TR/fiyatlar-ve-oranlar/urun-ve-hizmet-ucretleri/Sayfalar/urun-ve-hizmet-ucretleri.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.