Türkiye İş Bankası’ndan 48 Ay Vadeli 40.000 TL Taşıt Kredisi!

Türkiye İş Bankası, yeni otomobil ya da ikinci el otomobil almak isteyenlerin hayallerini bir adım öne taşıyıp nakit desteği veriyor.

Türkiye İş Bankası, uygun faiz oranları ve vade süreleri ile taşıt kredisi sunuyor.

Taşıt Kredisi Faiz oranları yüzde 1,30’dan başlıyor. İkinci el ya da sıfır km. taşıtlarda aynı faiz oranları uygulanıyor.

Taşıt kredisi başvurusunda banka kefil istemiyor. Başvuru formunun eksiksiz doldurulması, nüfus cüzdanı ya da ehliyet, aylık net kazancı gösteren gelir belgesi, satın alınan aracın belgelerini isteyen Türkiye İş Bankası, yaptığı değerlendirme sonucunda ise kefil isteyebiliyor. Başvuruların anında gerçekleşmesi için imkan tanıyan banka, internet ve telefon şubelerinden taşıt kredisi başvurusu yapma olanağı sağlıyor.

Türkiye İş Bankası 48 Ay Vadeli 40.000 TL Taşıt Kredisi!

48 ay vadeli 40 bin Türk Lirası için bin 190,10 Türk Lirası ödemeleri gerekiyor. Ödenecek faiz oranı ise yüzde 1,30 oluyor. Kredinin binde beşi kadar yani 40 bin TL için 210 Türk Lirası kredi tahsis ücreti alınıyor. Tahsis ücretinin içine yüzde 5’lik BSMV dahil ediliyor. Ayrıca kredi kapsamında kasko yapılmasız zorunlu tutuluyor.

Türkiye İş Bankası Taşıt Kredisi faiz oranları 12.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/kredi-hesaplama/Sayfalar/kredi-hesaplama.aspx#Taksit_tasit

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.